Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van olyan fogigátló ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fogigátló ami ciklustól függetlenül lehet szedni?

Figyelt kérdés
Vagy mindegyiket rendszeresen kell szedni és akkor mindegy heti hány alkalommal. Vagy hogy van ez?
2009. okt. 17. 13:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Mindegyiket minden nap, rendszeresen kell szedni, és 3 hetente egy hét szünetet hagyni.

de ha te pl lusta vagy vagy nincs időd minden nap odafigyelni rá, akkor lehet kapni pl hüvely gyűrűt is, ami a hüvelybe felhelyezve 3 héten keresztűl, folyamatosan bocsájtja ki magából a hormonokat.

2009. okt. 17. 13:43
 2/8 A kérdező kommentje:
És azalatt az egy hét szünet alatt mit csináljak? :O
2009. okt. 17. 13:45
 3/8 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, ő felvilágosít, hogy kell szedni. De a kérdésedből kiindulva elég fiatal lehetsz még a gyógyszerhez, vannak más módszerek is.
2009. okt. 17. 13:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Te jó ég, te tényleg nagyon tájékozatlan vagy. ezzel már én se tudok mit kezdeni, pedig türelmes vagyok. Nézz körbe neten, vagy kérdezd meg anyukádat vagy egy orvost. Ez tudom tanácsolni. És azt, hogy még egy jó pár évig mellőzd a szexuális életet. Még nem vagy rá elég érett.

Első voltam.

2009. okt. 17. 13:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Na igen, nem szokásom össze-vissza baszni, ezért nem értek a gyógyszerekhez.. Azt hittem azért van ez az oldal, hogy mindent meg lehet kérdezni azoktól akik tapasztaltabbak. A kérdés pedig előregondolkodásból került fel. Na mindegy. Ha van még valakinek válasza akkor örülnék ha írna off nélkül.
2009. okt. 17. 19:08
 6/8 anonim ***** válasza:
elmondanám hogy aki gyógyszert szed nem szokott összevissza baszni ugyanis nem véd a nemi betegségek ellen. 21 napig szeded aztán egy hét szünet aztán újra 21 nap stb... folyamatosan kell szedni ha egy szem kimarad már nem biztos hogy védett vagy, röviden ennyi.
2009. okt. 17. 21:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Aki gyógyszert szed, nem szokott össze-vissza baszni, különben nem túl szép és kedves dolgokat szedne össze.

Látod, még ezt se tudod.

2009. okt. 17. 21:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Continuin.

Valószínűleg ezt már nem adják - valaha ez volt a leggyengébb gyógyszer, és folyamatosan kellett szedni.

Kérdezz orvost.

2009. okt. 17. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!