Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gáz van? De nem lehet.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz van? De nem lehet.

Figyelt kérdés

az a problémám, hogy kb 10 napja késik a menstruációm. most kezdtem el aggódni, mert már sokszor előfordult, hogy nem volt pontos.

szóval hónap 2. hete körül szokott megjönni, és ezzel múlt hónapban nem is volt gond, előtte két nappal feküdtem le a barátommal, és nem volt semmi gáz, azóta ugye megjött, de hát abból úgyse derült volna ki semmi...

aztán szeptember eleje óta nem is tudtunk lefeküdni, mert távkapcsolatban élünk. lehet, hogy mostanra "derült ki", hogy esetleg..:S ?

vagy arra is gondoltam, hogy a szobatársaimhoz igazodik a ciklusom, mert ugye ez lehetséges.

most féljek?:S

2009. okt. 17. 10:01
 1/6 A kérdező kommentje:
ja és többször is éreztem már, hogy mintha meg akarna jönni, mert fáj a hasam, de mégsem... :(
2009. okt. 17. 10:03
 2/6 nicol90 ***** válasza:
szaladj el tesztet venni és majd meglátjuk mit mutat!ezt mondja az asszonykórus:D
2009. okt. 17. 10:05
 3/6 anonim ***** válasza:
nem lehet az, hogy túl sokat idegeskedsz mostanában (akár emiatt is)??? Mert a stressz miatt is késhet a mensi!
2009. okt. 17. 12:22
 4/6 A kérdező kommentje:
várom a válaszokat
2009. okt. 17. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Menstruáció előtt két nappal feküdtetek le, akkor már nem volt peteérésed ne aggódj (a spontán peteérés, meg van akinek máskor van téma fele sületlenség, szóval kár rá alapozni). Máskor is szokott késni a vérzésed, előfordul egy nem pontos ciklusnál, hogy késik, akár ennyit is. Ha nagyon stresszes vagy csinálj egy tesztet, az majd megnyugtat és meglátod, rá 1-2 napra, vagy akár órára megjöhet. A stressz teljesen megkavarhatja a ciklust, nameg ez a hirtelen jött hideg is. A klímaváltozás is kihat a ciklusra, jobban, mint a szobatársak ciklusa, szóval semmi baj, meg fog jönni :)
2009. okt. 17. 21:54
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi! :)

folyton érzem is, hogy feszül a hasam, és egész éjszaka csak erre gondoltam, képzelem ezért nem jött meg mégsem, megpróbálok nyugizni...

2009. okt. 18. 10:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!