Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex megszakítással kiegészítve van olyan biztonságos, mint a gumi?
"és alapjáraton utálom a kisgyerekeket"
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. Köszönjük média! Te pedig, ezek alapján(szexkapcsolat,gyerekutálat) egy lyukas garast sem érsz, drága szívem.
Második: igen, utálom őket. Idegesítenek, és ez nem a média hatása, kiskamasz korom óta így van. És tudod, inkább bevallom, hogy utálom őket és hogy nem akarok gyereket, minthogy szüljek, mert társadalmi elvárás, és csapnivaló anya legyek. A szexkapcsolat meg az én dolgom, 18 évesen, amikor már szavazati jogom van, szerintem el tudom dönteni, hogy az én értékrendembe mi fér bele. Egyébként megköszönném, ha a kérdésre válaszolnál.
Első: nem hallottam még ilyen olcsó fog.gátlóról, de amúgy is mindegy, mert gondolom, nem az én kérésemre írja fel a doki, hanem azt megelőzi egy kivizsgálás.
Harmadik: nem tudom eldönteni még, hogy melyik lenne a legjobb. Tudom, hogy önmagában nem 100%-os, de egyik sem az (bár ez rizikósabb a többinél), viszont kiegészítve elég biztonságosnak számít?
Én inkább nem rizikóznék és rááldoznám a pénzem olyan fogamzásgátlóra, amit nőgyógyász ír ki, és sokkal megbízhatóbb. Hidd el nem játék, ráadásul előtted az egész élet, egy baba csak tönkretenne (főleg hogy egyenlőre utálod a gyerekeket)
Igaz egyik sem ad teljes védelmet, de a Pharmatex-el jársZ a legrosszabbul..
Voltam én is meggondolatlan, és nem akartam sok pénzt költeni a fogamzásgátlókra.. Meg is fizettem az árát, hidd el. A legkisebb figyelmetlenségből is megvan a baj, és pillanatok alatt tönkremehet az életed, egy nem várt terhesség (és aztán abortusz) miatt. Én elgondolkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!