Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tüneteim lehetnek ha a spirál elmozdul?
Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 14:01
1/5 anonim válasza:
Szúr,és nem komfortos,Olyan,mintha lenne ott valami.Ezt érzed.És a barátod makkját is összeszúrkálja.Tiszta piros pötty lesz.Mutasd meg nőgyógyásznak ,ultrahangon látja,ha nincs jó helyen.
2/5 anonim válasza:
Nekem is az van, félek,mert nagyon fáj a gerincem legalul, van egy olyan érzésem,hogy a legjobb lessz ha el megyünk orvoshoz!
3/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Én vérzek folyamatosan 1 hónapja és csak találgatózom,hogy mi okozza!Szerdára van időpontom a dokihoz,,,akkor már tudni fogom mi a gond!Legalábbis remélem:(
2009. okt. 19. 14:00
4/5 anonim válasza:
Nekem is volt spirálom!
A méh a két ciklus között mocorog- változik,...menszesz előtt egészen előre hajlik!Engem ilyenkor szokott bökni a damil vége!Olykor a páromat is megbökte!
Ha komolyabb problémát okoz fordulj szakorvoshoz secc perc alatt megmondja mi a probléma és ha kell pillanatok alatt fájdalom nélkül ki is veszi!
5/5 anonim válasza:
fúúúj, ha bök akkor ki se próbálom, pedig gondolkoztam rajta. már hallottam róla, hogy mellette is teherbe lehet esni, meg volt ismerősömnek benőtte a hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!