Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az óvszert kidörzsölődhet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az óvszert kidörzsölődhet, kilukadhat, ha borostás vok ott lent?

Figyelt kérdés
Komoly, normális válaszokat kérek. Bunkok kíméljetek!
2009. okt. 15. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Annyira csak nem durván nő vissza a szőröd, hogy kilyukassza a gumit... Ha mégis, akkor szerintem próbáljatok meg máshogy védekezni! De szerintem megnyugodhatsz, mert én még ilyen esetről nem hallottam! :)
2009. okt. 15. 23:52
 2/5 anonim ***** válasza:

én már hallottam ilyet is. sőt, borostásnak sem kell lennie hozzá, ha egy teljesen ártalmatlan szőrszál van ott, az is kivághatja az óvszert, ha olyan szerencsétlenül sikerül. így is hívják, hogy szőrvágás.

ritka, de ilyenből mondjuk az egy is sok.

2009. okt. 16. 00:01
 3/5 anonim ***** válasza:
gumi alapból kilyukadhat, a borosta meg rásegíthet
2009. okt. 16. 01:41
 4/5 anonim ***** válasza:

borosta rásegít, bár nekünk még nem volt vele gond, pedig mindketten szoktunk borostásak lenni(nem kell kommentálni, mi így szeretjük...)

amúgy nagyobb a lyukadásra az esély, ha rosszabb fajta gumit vesztek, meg ha nem megfelelően használjátok...levan írva a cotton dobozában...:D

2009. okt. 16. 10:48
 5/5 anonim ***** válasza:
a gumi alapból nem lyukad ki ha rendesen használják, úgyhogy ezzel ne ijesztgesse senki és a borosta sem lyukasztja ki.
2009. okt. 16. 10:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!