Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van a terhességre?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez már az ezredik ilyen kérdés, de fontos lenne. Menstruáció után 1 nappal feküdtem le először a barátommal. Nem ment el bennem, esetleg egy kis előváladék kerülhetett belém, de az sem sok, mivel max 2-3 percig tartott mert fájt...
20-21 naponta jön meg és 5 napig tart. És nem kellenek a "felelőtlen kislány vagy" szövegek, mert eléggé megbántam hogy nem vártunk addig amíg nincs tabim...
Nagyon kicsi az esélye. De azért remélem terhes vagy, fogy a lakosság, egyre több a nyugdíjas...
2013. jún. 28. 17:23
2/9 anonim válasza:
nem vagy az!! a pasid vak töltényekkel lövöldözik.. szerencsédre!
2013. jún. 28. 17:24
3/9 anonim válasza:
2-3 perc alatt menstruáció után 1 nappal szerintem gyakorlatilag 0 az esélye.
De megérte? Még szar is volt.
2013. jún. 28. 17:24
4/9 anonim válasza:
Nem, ez körülbelül az ötezredik ilyen kérdés, és igenis felelőtlen kislány vagy! Senkit nem érdekel, hogy mikor feküdtél le és kivel, a lényeg, hogy védekezés nélkül volt benned, ezáltal mint azt te is írtad, lehetséges, hogy "egy kis előváladék került beléd". Innentől mi a kérdés? Hogy teherbe eshetsz-e az előváladéktól? Igen, lehetsz tőle terhes. A konkrét kérdésedre válaszolva nyilván kisebb az esélyed, mintha beléd élvezett volna, de ezt gondolom tudod. Tegyük fel, hogy 3%. Ettől most megnyugodtál, mert akkor nem vagy terhes? Ha igen, akkor közlöm, hogy az én kislányom is így született, kb 3%-os eséllyel arra, hogy terhes lehetek. (Hozzátenném, hogy mi úgy álltunk a dologhoz, hogy nem gond, ha becsúszik a gyerkőc.)
2013. jún. 28. 17:30
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. Tudom, hogy felelőtlenség volt, elég baj ez nekem, mert attól a 3%-tól sem tudok aludni...
2013. jún. 28. 17:37
6/9 Snooch válasza:
Nagyon kicsi az esély rá, ne aggódj egyelőre!
Persze majd jönnek azok, akik menstruáció alatt, 2 óvszert húzva lettek 8-as ikrekkel terhesek és nyilván nevelő szándéka van a hozzászólásaiknak, de azzal senki nem segít rajtad, hogy csak tovább ijesztgetnek.
Bár 20-21 napos ciklusnál a 6. nap kb. a félidőnek felel meg és ez ilyen szempontból szerencsétlen időzítés picit, de nagy valószínűséggel annyitól, amit történt, nem lesz gond. :)
2013. jún. 28. 17:46
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak is! :) nekem az óvatos emberekkel nincs bajom, ők csinálják okosan. De amikor valaki "csupa jóindulatból" azt kívánja bár lennék terhes...
2013. jún. 28. 18:09
8/9 anonim válasza:
69% esélyed van a terhességre. Számológéppel számoltam!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!