Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Viccből van betegtéjékoztató...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viccből van betegtéjékoztató a fogamzásgátló tabletta mellett?

Figyelt kérdés
Engem mélységesen felháborít az, hogy minden nap 10-20 kislányka azért jár ide kérdezgetni, mert lusták elővenni a betegtájékoztatót, amelyet a fogamzásgátló tabletta mellé mellékelnek. Elegem van már az ilyen és hasonló kérdésekből, hogy melyik napon kell elkezdeni szedni, hány napig kell szedni, hogyan kell pótolni hányás/hasmenés esetén, stb... Egyáltalán miért szedik ilyen nők, akik arra képtelenek, hogy elővegyék azt a kemény 2 oldalas papírkát és elolvassák A-tól Z-ig? Aztán pedig csodálkoznak, ha itt kiosztják őket...
2013. jún. 28. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Nézd emberek kb semmit se olvasnak el. egy vonatmenetrendet nem tudnak értelmezni vagy azt, hogy egy kisállatnak ha nem adsz enni meghal..

Sajnos...

2013. jún. 28. 13:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem akármit ír fel az orvos, az az első h elolvasom a betegtájékoztatót. Addig be sem veszem. Nem értem én sem ezeket a "nőket". A másik meg h amelyik esetleg el is olvassa, sokszor nem képes értelmezni.
2013. jún. 28. 13:14
 3/7 Zakathol ***** válasza:
100%
Én inkább örülök neki, hogy az ilyen idiótákat el tudom küldeni a bánat vérveres fszára. Megnyugtat, így a vizsgaidőszak közepén :Đ
2013. jún. 28. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Mert idióták, azért.

" Egyáltalán miért szedik ilyen nők,"

Mert sajnos a szex ösztön, és még 0 iq-val is lehet csinálni.

Egyébként népegtan könyvben volt, hogy csináltak egy felmérést arról, hogy az emberek mekkora részének van meg azon képessége, hogy félig meddig hivatalos szövegeket (pl. betegtájékoztatót) értelmezni tudjon. Hagy ne mondjam, hogy Magyarország igen csúnyán leszerepelt. Nincs nálam a könyv, de talán 40-60% volt az, akik nem tudnak ilyen dolgokat értelmezni.

Akkor mit is várunk?

2013. jún. 28. 21:19
 5/7 anonim válasza:
Szerintem meg azért van ez az oldal, hogy ha mégis valakinek valamilyen kérdése merülne fel bármivel kapcsolatban, akkor az mások segítségével választ kapjon rá. Ha ennyire segítőkészek vagyok, akkor nem értem miért jártok ide... nem lenne muszáj megnéznetek az ezzel a témával kapcsolatos kérdéseket, akkor minek teszitek?! Ahogy szerintetek hiábavaló az ő kérdésük, úgy a ti tevékenységetek is az. Már ne haragudjatok!
2013. jún. 30. 23:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó: Csak nem értjük minek kell olyan kérdéseket feltenni, amihez elég lenne elolvasni azt a szaros papírt.

Szívesen segítek olyan kérdésekben, amikre máshol nem talál választ. D nem értem miért lusta arra, hogy elővegye a tájékoztatót...

2013. jún. 30. 23:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Én pl azért nézem meg az olyan kérdéseket mert évek óta gyógyszert szedek és ha tudok akkor segítek. Nade ha meglátom h olyanról szól a kérdés amihez elég elolvasni azt a fránya kis papírt.....
2013. jún. 30. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!