Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az orvos nem akart fogamzásgát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az orvos nem akart fogamzásgátlót felírni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
elmentem a nőgyógyászhoz és azt mondta hogy túl fiatal vagyok még , ( 15 vagyok ) és hogy nem írja fel...
2009. okt. 13. 19:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nem egyedül mentem, egyébként szinte mindenki akit ismerek szedi és semmi mellékhatása nem volt eddíg...
2009. okt. 14. 16:02
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
én is 15 éves vagyok és most irattam fel pár napja.. anyukám tudta, hogy megyek, de nem jött el velem és egy szó nélkül fel irta az orvos... ma váltottam ki és várom h megjöjjön:) és biztonságosabb a tabi szerintem, utálok minden hónapba 3-4 napot végig izgulni, hogy vajon megjön-e... mert a gumival mindig van valami tréé.. és akkor az a para, hogy most lecsúszott, nem csúszott le, jól használtuk, nem jól használtuk... szerintem aki leugatta az menjen el a p-csába inkább örülök hogy gonolsz a védekezésre!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. okt. 14. 17:53
 13/14 anonim ***** válasza:

utolsónak:azért mert aggódnak érte h valami baja lesz nem kell elküldeni őket a p*csába.. látszik hogy csak 15éves vagy;)

én 14évesen kezdtem el szedni(immár 4éve),menstruációs problémákra..próbáltak mást is adni(h 14évesen mégse fogamzásgátlót kelljen szedni,dehát nem vált be semmi),viszont iszonyat sokat híztam tőle.hidd el nekem,15évesen nem kell még fogamzásgátló neked..

(8.hozzászóló voltam,most újra.. ) :)

2009. okt. 14. 18:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
talán hallgass arra akinek több esze van...
2009. okt. 14. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!