Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvos nem akart fogamzásgátlót felírni! Mit tegyek?
várjál még néhány évet.
és használj óvszer!!!
Ne d.gj. Tényleg fiatal vagy még =(
22/F
Még idősebbeknél is kellemetlen, ritkább esetben akár maradandó károsodást is okozhat egy ilyen tabletta.
Örülj, hogy észnél volt az orvosod! Nem akarja, hogy szétcseszd a szervezetedet! Aztán amikor felszednél 20 kilót, meg fájna a fejed, sírnál, hogy ez van. Akkor még jobban, amikor mondjuk kiderülne hogy annyira bezavart a hormonrendszeredbe, hogy talán még talán az is kérdéses, hogy lehet-e gyereked. Ugyan nem gyakori egy ilyen súlyos mellékhatás, de egy fejletlen szervezetnél nem elképzelhetetlen.
Ha már annyira nemi életet akarsz élni, inkább használjatok gumit! És/vagy egyéb módszereket.
Én 15 évesen írattam fel az elsőt, persze felnőtt mellett. Nem az Anyukám volt, hanem a barátom Anyja és magándokihoz mentünk.
Ő felírta nekem mivel elég hamar kezdődött el a menstruációm és be is állt viszonylag addigra.
Most 17 éves vagyok és 2éve szedem a tabit.
Igazából nekem mázlim volt, mert azóta van tartós kapcsolatom.
16év betöltése után szülő nélkül is elmehetsz dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!