Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni? Fogamzásgátló hatásai.
Sziasztok.
19 éves lány vagyok. Több mint 1éve vagyunk együtt a párommal és most úgy döntöttünk, hogy kiszeretnénk próbálni a fogamzásgátló tablettát. Elmentem, felírattam. Anyagi okok miatt csak a menszeszem 4ik. napján tudtam kiváltani az első levelet és ekkor is kezdtem el szedni. Biztos, alapon a 3 hét alatt óvszerrel is védekeztünk. Majd a 7 napos gyógyszer szünet alatt. (Vasárnapra esett az utolsó tabi. Hétfőn egy kis megszakításos dologgal próbálkoztunk de csak egy picit. A szünet 4ik napján megjött és mivel nem fájt és mindenpanaszom elmúlt ezért azt hiszem bevált a gyógyszer. (Simicya) A tájékoztató alapján. A 7napon is védett vagyok de remélem nem lesz baj. Majd ma a 8ik napon bevettem a 2 levél 1.tabiját. Bár ez a menszeszem 5ik napja reggel picit véreztem de délutánra elmúlt így a párommal, szeretkeztünk és elment bennem. Kicsit félek azért..:S (Az első levelet este 8kor szedtem be. De este fáradtság miatt majdnem elfelejtettem bevenni. De azért sosem maradt ki egy szem sem. Ezért a második levelet reggel 9re tettem át.
Szóval az első kérdésem: a szünetes napon?
második kérdés: akkor igy hogy beszedtem, ugye egyik alkalommal sem eshettem így teherbe?!
Eléggé parázom kicsit.
Bocsi, hogy hosszúra sikerült és kicsit bonyolultan írtam le de így kerek a történet. Szóval szerintetek nem lehet baj?
Előre is köszönöm.
Első levél után véd, még akkor is ha csak 4. napon kezded el.
Tipp: telefon ébresztő/figyelmeztető, és akkor nem felejted el :)
Igen, azóta már beállítottam, rendesen. De előtte is bevolt, csak mániám a rezgőre állítás. :) De remélem az nem cink h este helyett délelőtt veszem be? Szerintetek?
3.válaszoló. Már 4 hónapja tervezem, hogy kiváltom. Csak először nagyon nehéz anyagi problémáim voltak, utána majdnem szét mentünk. És így így.. mindenképp kellet már. most rendeződtek a problémák és azt hiszem 25%-ban ez a gyógyszer változtat a szexuális életünkön. Eddig sajnos, gyakran nem mentem el.. Ez volt a legtöbb veszekedés oka. De rájöttem. (De az meg a büdös és folyik. Szóval kellemetlen. Ezért döntöttünk így, hogy ezt is megpróbáljuk. Mert szeretjük egymást, általában jó a szex. És mostanra tudtam úgy időzíteni, hogy nem várok vele tovább most már nagyon kell.
Kitöröltem, véletlen azt a részt: hogy pharmatex helyitablettával próbálkoztunk. Ekkor jöttem rá a problémára, hogy a gumival van bajom, hiába ultra vékony, hiába érdesvagy tudjátok..:D
Meg azt is elfejtettem leírni.:D bocsii. hogy szeretkezés után letusoltam illetve hüvelyöblítést csináltam, ami nem igazán egészséges.. De busszal utazom. Ezért kénytelen vagyok..:D És most meg azt vettem észre h megint vérzek egy kicsit. Most ilyenkor mi van ez még normális? Bár az mensi. 5ik napja. És már este van lassan. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!