Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hol és milyen óvszert érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és milyen óvszert érdemes venni?

Figyelt kérdés

Most kezdtünk a barátnőmmel aktív szexuális életet élni és most 800Ft-ért veszem a durex-et a sparban.Ebben a korban nem tart sokáig 3db,ezért jó lenne vagy más márkát használni,vagy olcsóbban venni valahol,ez így nem a legköltséghatékonyabb...

Átlagos mérettel rendelkezem,ha ez számít valamit

2013. jún. 23. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
gyógyszertár
2013. jún. 23. 19:49
 2/8 Zakathol ***** válasza:
Eleve ne 3 db-os kiszerelést vegyél. A nagyobb mindig gazdaságosabb :)
2013. jún. 23. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

csihaggyá le gyermek, te még kicsi vagy az ördökűzéshez

mer 2 anyád létezik, és az eggyik a magyar nemzet, és szaporodnod kelllessz 97 évesen is

113FL

2013. jún. 23. 19:50
 4/8 A kérdező kommentje:

Akartam venni nagyobbat,de ahol eddig vettem ott nem volt,csak hármas.

Gyógyszertárban ugyanúgy vannak márkás óvszerek?Lehet hülye kérdés,de még soha nem láttam senkit,aki ott vett volna.

Utolsó, neked mi bajod?

2013. jún. 23. 19:53
 5/8 Dogmatix91 válasza:
Rossmannban meg DM-ben néha szokott lenni nagy csomagos akció. Olyankor kell bevásárolni :D
2013. jún. 23. 19:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Tehát ha jól értem,ez az jelenti,hogy tartogassak egy ropogós 10-est és amikor akció van,egy szatyor gumival jöjjek haza :D
2013. jún. 23. 20:01
 7/8 Zakathol ***** válasza:
Így-így :D
2013. jún. 23. 20:02
 8/8 A kérdező kommentje:

Oké,köszönöm az értelmes és hasznos válaszokat!

Az egyik hasonló kérdésemhez,amit a moderátorok töröltek,írtak olyan választ,hogy rendeljek ebay-ről vagy vatera-ról :D

2013. jún. 23. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!