Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Így is hat a fogamzásgátló?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így is hat a fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
Múlthét szerdán kezdtem az első levelet (Mercilon) és másnap délután (csütörtök) volt egy kis hasmenésem,de más nem és azóta sem volt semmi. Azóta ugyanúgy szedem rendesen,csak nemtudom,hogy így is teljes védelmet nyújt? És mikortól lehet elhagyni az óvszert?
2009. okt. 12. 16:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Most ebből én nem akartam veszekedést! Össze ne vesszetek már egy kérdés miatt! :)

Amúgy elolvastam a betegtájékoztatót 2x is és az sincs benne,hogy mikortól véd,meg nincs az sem benne,hogy ha x,y óra elteltével történik a hasmenés,akkor mit kell tennem. Este 7 és 8 között vettem be a tablettát és másnap déután volt hasmenésem. Ilyenkor mivan?? Ugyanúgy hatni fog???

2009. okt. 13. 14:55
 12/14 anonim ***** válasza:
énis mercilont szedtem. és bele van írva hogy ha gyógyszer bevételét követően 3-4 órán belül történik hányás v hasmenés, akkor célszerű újat bevenni. tehát ha te bevetted, és másnap volt hasmenésed, akkor nyugi mert ugyanúgy hat:)
2009. okt. 17. 21:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia! Semmi baj, mivel másnap volt hasmenésed így semmi gond :) Ezeken a válaszokon komolyan kiakadok :D:D Az eszébe sem jut egyikőtöknek sem, hogy egy gyors anyagcserével rendelkező embernek elegendő 1-1,5 óra, egy lassúbbnak 3-4 és ezért van a betegtájékoztatóra 3-4 írva? Nekik muszáj a legvégsőbb értéket ráírni, mivel nem tudják, hogy aki a tablettát szedi, az melyik "típusba" tartozik. Néha még maga a tablettát szedő egyén sem tudja, hogy az anyagcseréje milyen gyors, mivel kényes téma, nem hiszem, hogy sokan megbeszélik ezt. Nem is értem miért kell ezen vitázni.
2009. okt. 17. 21:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2009. okt. 19. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!