Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Így is hat a fogamzásgátló?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így is hat a fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
Múlthét szerdán kezdtem az első levelet (Mercilon) és másnap délután (csütörtök) volt egy kis hasmenésem,de más nem és azóta sem volt semmi. Azóta ugyanúgy szedem rendesen,csak nemtudom,hogy így is teljes védelmet nyújt? És mikortól lehet elhagyni az óvszert?
2009. okt. 12. 16:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Omg...Gondolom voltál nőgyógyásznál amikor felirattad a gyógyszert, neki el kellett mondania mikortól hat a tabletta. De ha esetleg véletlenségből el is felejtette elmondani, vagy nem emléxel rá, ott van a TÁJÉKOZTATÓ!!! Le van írva h a bevételtől számított hány órára történő hasmenés, hányás okoz gondot!Minden le van írva, csak el kellene olvasni.Mi nem vagyunk orvosok, hogy fejből vágjuk azt h a te gyógyszered mikortól hat!
2009. okt. 12. 17:20
 2/14 anonim ***** válasza:
20%
te első.....nelégy már ilyen gyepes. tökmindegy h milyen gyógyszert szed, ha a tabletta bevételétől számított 1-1,5 órában történt a hasmenés, akkor újat célszerű bevenni. és ez tök független h ki milyen gyógyszert szed, ez amúgyis az emésztéstől és a felszívódástól függ.....
2009. okt. 12. 18:26
 3/14 anonim ***** válasza:
te második...nekem pl a gyógyszeremnél akkor van gond, ha a bevételtől számított 3-4 órában történik hányás vagy hasmenés. Te nézz utána a dolgoknak:)
2009. okt. 12. 19:13
 4/14 anonim ***** válasza:
Emésztéstől függ:D:D ekkora hülyeséget...
2009. okt. 12. 19:14
 5/14 anonim ***** válasza:

hát tudod, ez nem hülyeség, kicsit nézz már utána a dolgoknak. ha a gyomrodba bekerül vmi, és még mielőtt felszívódna, kiszarod, akkor szted mivan? neklégy már ennyire csököttagyú.

3-4 óra alatt pedig a májad lebontja már bőven, úgyhogy negyere itt a fasságaiddal, előbb olvass el vmi biológia tankönyvet, ahol a felszívódásról, és a lebontásról írnak.

2009. okt. 12. 19:35
 6/14 anonim ***** válasza:
ha a te gyógyszerednek 3-4 óra kell, akkor ez van, de ez a ritkább eset. általánosságban 1-2 óra kell a felszívódásra, lebontásra.
2009. okt. 12. 19:39
 7/14 anonim ***** válasza:
"ha a gyomrodba bekerül vmi, és még mielőtt felszívódna, kiszarod, akkor szted mivan? " Semmi:D mivel a tabletta felszívódását a szarás nem befolyásolja, csak a hasmenés. És ha szerinted 3-4 óra az hülyeség, akkor kérlek olvasd el a Milligest betegtájékoztatóját. Habár te biztos jobban tudod, mint a gyógyszerészek:D nevetséges...
2009. okt. 12. 20:08
 8/14 anonim ***** válasza:

anyám bazz....nelégy már ilyen nehézfelfogású.....holírtamén olyat h jobban tudom mint a gyógyszerészek, leírtam vmelyik kommentembe h ez a ritkánn eset, de előfordulhat, ha nehezebb a felszívódása....

a másik meg h ha belekerül a gyomrodba és még felszívódás előtt kiszarod...azt szerinted minek hívják??? nem hasmenésnek véletlenül? csak nemgondoltam volna h ennyire részletesen kell leírni, mert különben nem fogod fel, h miről van szó....

a foggátló átlagos felszívódási ideje 1-2 óra, ha azután fosol (gyengébbek kedvéért) nemkell feltétlen újat bevenned HACSAK nincsen ráírva külön a betegtájékoztatódra.

sok betegtájékoztatóra nincs is külön adat írva erre vonatkozólag, mivel az átlagos felszívódási időt kell figyelembe venni. HA!!!! nincs külön feltüntetve h még 3-4 óra után ha fosol is vegyél be újat.

na remélem ígymár érthető, nekedis, a gyenégg felfogású miligestesnek.

2009. okt. 12. 20:15
 9/14 anonim ***** válasza:
"3-4 óra alatt pedig a májad lebontja már bőven, úgyhogy negyere itt a fasságaiddal"..tessék..itt én azt veszem ki a szavaidból, hogy hülyeségeket beszélek:D ja és ha azt írod h kiszarod..szerintem az emberek 99%-ának a sima székletürítés jut az eszébe, nem a fosás:)) és még én vagyok a gyenge felfogású. máskor beszélj érthetően, ja és próbálj meg normálisan írni:D
2009. okt. 12. 20:22
 10/14 anonim ***** válasza:

nemazon van a hangsúly h kiszarod, hanem azon h "még mielőtt felszívódna" azott a kulcsszó. kulcs mondat, bocs. abból következik az h fosik.

3-4 óra alatt a májad lebontja bőven....normál esetben ezígy működik, milligestéknél úgyláccik nem, na. nemvagyunk egy hullámhosszon, vanilyen :D

2009. okt. 12. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!