Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így is hat a fogamzásgátló?
Omg...Gondolom voltál nőgyógyásznál amikor felirattad a gyógyszert, neki el kellett mondania mikortól hat a tabletta. De ha esetleg véletlenségből el is felejtette elmondani, vagy nem emléxel rá, ott van a TÁJÉKOZTATÓ!!! Le van írva h a bevételtől számított hány órára történő hasmenés, hányás okoz gondot!Minden le van írva, csak el kellene olvasni.Mi nem vagyunk orvosok, hogy fejből vágjuk azt h a te gyógyszered mikortól hat!
2009. okt. 12. 17:20
te első.....nelégy már ilyen gyepes. tökmindegy h milyen gyógyszert szed, ha a tabletta bevételétől számított 1-1,5 órában történt a hasmenés, akkor újat célszerű bevenni. és ez tök független h ki milyen gyógyszert szed, ez amúgyis az emésztéstől és a felszívódástól függ.....
2009. okt. 12. 18:26
te második...nekem pl a gyógyszeremnél akkor van gond, ha a bevételtől számított 3-4 órában történik hányás vagy hasmenés. Te nézz utána a dolgoknak:)
2009. okt. 12. 19:13
Emésztéstől függ:D:D ekkora hülyeséget...
2009. okt. 12. 19:14
hát tudod, ez nem hülyeség, kicsit nézz már utána a dolgoknak. ha a gyomrodba bekerül vmi, és még mielőtt felszívódna, kiszarod, akkor szted mivan? neklégy már ennyire csököttagyú.
3-4 óra alatt pedig a májad lebontja már bőven, úgyhogy negyere itt a fasságaiddal, előbb olvass el vmi biológia tankönyvet, ahol a felszívódásról, és a lebontásról írnak.
2009. okt. 12. 19:35
ha a te gyógyszerednek 3-4 óra kell, akkor ez van, de ez a ritkább eset. általánosságban 1-2 óra kell a felszívódásra, lebontásra.
2009. okt. 12. 19:39
"ha a gyomrodba bekerül vmi, és még mielőtt felszívódna, kiszarod, akkor szted mivan? " Semmi:D mivel a tabletta felszívódását a szarás nem befolyásolja, csak a hasmenés. És ha szerinted 3-4 óra az hülyeség, akkor kérlek olvasd el a Milligest betegtájékoztatóját. Habár te biztos jobban tudod, mint a gyógyszerészek:D nevetséges...
2009. okt. 12. 20:08
anyám bazz....nelégy már ilyen nehézfelfogású.....holírtamén olyat h jobban tudom mint a gyógyszerészek, leírtam vmelyik kommentembe h ez a ritkánn eset, de előfordulhat, ha nehezebb a felszívódása....
a másik meg h ha belekerül a gyomrodba és még felszívódás előtt kiszarod...azt szerinted minek hívják??? nem hasmenésnek véletlenül? csak nemgondoltam volna h ennyire részletesen kell leírni, mert különben nem fogod fel, h miről van szó....
a foggátló átlagos felszívódási ideje 1-2 óra, ha azután fosol (gyengébbek kedvéért) nemkell feltétlen újat bevenned HACSAK nincsen ráírva külön a betegtájékoztatódra.
sok betegtájékoztatóra nincs is külön adat írva erre vonatkozólag, mivel az átlagos felszívódási időt kell figyelembe venni. HA!!!! nincs külön feltüntetve h még 3-4 óra után ha fosol is vegyél be újat.
na remélem ígymár érthető, nekedis, a gyenégg felfogású miligestesnek.
2009. okt. 12. 20:15
"3-4 óra alatt pedig a májad lebontja már bőven, úgyhogy negyere itt a fasságaiddal"..tessék..itt én azt veszem ki a szavaidból, hogy hülyeségeket beszélek:D ja és ha azt írod h kiszarod..szerintem az emberek 99%-ának a sima székletürítés jut az eszébe, nem a fosás:)) és még én vagyok a gyenge felfogású. máskor beszélj érthetően, ja és próbálj meg normálisan írni:D
2009. okt. 12. 20:22
nemazon van a hangsúly h kiszarod, hanem azon h "még mielőtt felszívódna" azott a kulcsszó. kulcs mondat, bocs. abból következik az h fosik.
3-4 óra alatt a májad lebontja bőven....normál esetben ezígy működik, milligestéknél úgyláccik nem, na. nemvagyunk egy hullámhosszon, vanilyen :D
2009. okt. 12. 23:54
Kapcsolódó kérdések: