Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik lehetnek a mellekhatasai az esemeny utani tablettanak?
4 hete kiszakadt a gumi, igy meg akkor ejjel elmentunk, es vettem be esemeny utani tablettat.
2 hetre ra ismet kiszakadt, es annak ellenere, hogy tudom, hogy tilos lenne, ismet vettem be egy tablettat.
Milyen lehetseges kovetkezmenyei lehetnek?
Ez az oldal tovabbra sem arra valo, hogy itelkezzunk masok felett. Akinek lovese sincs egy adott temaraol, az ne szoljon hozza.. -.-
Jellemzo magyar viselkedes, hogy mindenbe beleokoskodik, pedig semmihez sem ert..
Nem értem, miért mondod, hogy nem válaszoltunk. De igen, válaszoltunk.
Megbolondítja a hormonrendszered, azzal van a bajod, hogy ezt nem érted?
Hónapokig össze-vissza fog megjönni, vagy egyáltalán nem fog, kiszőrösödsz, esetleg a későbbiekben nehezen vagy egyáltalán nem fogsz teherbe esni. Milyen egyéb válaszra vársz még?
Ha a tabletta működésére vagy kíváncsi, használd a google-t, és ne itt akadj ki, hogy nem kapsz választ. Itt akkor van értelme kérdést feltenned, ha tapasztalatokra vagy kíváncsi - ha eleve ezt szeretted volna, akkor bocs.
"A tabletta formájában szervezetünkbe kerülő hormon meggátolja a tüszőrepedést (ovulációt). Emellett méhnyálkahártya leválást idézhet elő, amely megakadályozza a megtermékenyített petesejt beágyazódását. Bizonyos készítmények ugyan messze nem 100%-os hatásfokkal, de gátolhatják a hímivarsejtek mozgását is."
Hosszabb távú mellékhatásról nem találtam így hirtelen említést, de alapvetően a szokásos dolgokkal kell számolni, ami akkor jelentkezik, ha belepiszkálnak egy nő hormonháztartásába.
Sajnos en is vettem mar be 1 hon belul ket esemenyutanit, nem volt egyebkent mellekhatasa, persze orvos figyelmeztetett, de az tovabbra sem igaz, h nem adjak ki igy egymas utan, kiadjak d felhivjak a figyelmed a lehetseges barmire.
Mellesleg nalunk is durex szakadt ki, 2x is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!