Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg durva mellékhatásai lehetnek a Zoely fogamzásgátló tablettának?
Na hát én teljesen kivoltam a zoely szedése közben.
Rengeteg nagy, vörös, gyulladt pattanások jöttek ki rajtam, holott soha sem voltam pattanásos típus, max 1-2 kisebb volt.
Az 1. hónap alatt hüvelyi fertőzésem lett, és ez sem volt soha életemben, ráadásul nem ülök rá nyilvános wc-re, páromtól meg nem kaphattam el, mert előtte szedtem 4 hónapig más tablettát, azalatt sosem jelentkezett fertőzés.
A 2 hónap alatt, míg szedtem, folyamatosan fájt a hasam, mintha meg akarna jönni. Ja és amúgy 2 levelet beszedtem, és az egyik után se jött meg a vérzés.
Hát nekem ennyi elég volt a zoely-ből, ráadásul ehhez képest pofátlanul drága volt!
A nőgyógyászom mondta, mikor mentem vissza, hogy rengeteg panaszkodnak rá és szinte mindenki lecseréli.
Én Nuvaring-re váltottam, igaz, hogy 10.000 a 3 gyűrű, de eddig semmi mellékhatása, meg vagyok vele elégedve :)
Nekem ugyanazok voltak a mellékhatásai, mint az elsőnek! Furcsa, nagyon! :O
Mondjuk nálam még az is volt hogy nagyon fájt a szex, valamilyen duzzanatok voltak a hüvelyemben, ráadásul nagyon száraz is voltam.
Szia!
Én a 20. szemnél tartok, és semmi mellékhatást nem tapasztaltam, pedig amit előzőleg szedtem(Femoden) attól gyulladt pattanásaim lettek.
A vérzésem is három nap alatt elmúlt.
Remélem segítettem, hogy nem csak rossz tapasztalatok vannak, nyilván mindenki szervezete másképp reagál.
Én a 3. levélnél tartok... most szedek először amúgy fog.gátlót.
A zoelyt lefogom cserélni mert tönkre vágta a libidómat, ráadásul erős hangulatingadozásaim is vannak miatta. Továbbá iszonyat nehezen és alig nedvesedem mióta szedem, szóval pont azt gátolja amiért ki van találva. A biztonságos "felhőtlen" szexet. Pedig jól indult a dolog, az első levél placeboi előtt 4 nappal barnáztam, aztán placebo alatt rendesen megjött és hamar elmúlt... második levél placeboinál is megjött rendesen, szóval ilyen téren nincs gáz... Nektek sok sikert hozzá remélem nektek nem jön elő ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!