Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak páromba beleélveztem, de nem akar 72 órásat bevenni? Mennyi esély van rá hogy terhes legyen, ha a ciklus 13. napjában van éppen?
"Nem lehet gyereke, mert még csak 16 éves."
Na, ez odab.aszott. Tudtad, hogy a szex eredeti célja a gyermeknemzés? 16 évesen már bőven ivarérett egy lány.
Szerintem téged bepaliztak, gratulálok.
"ma 17:30"
szerintem úgy értette, hogy nem SZABAD hogy gyereke legyen. de akkor miért kell kefélni a naaaagy vallásos kisasszonynak...
Édes Istenem, mekkora marhák élnek közöttünk. "Nem szeretem a gumit" - akkor verd otthon magadnak hülyegyerek, ne mások életét tedd tönkre.
"Nem lehet gyereke, mert még csak 16 éves" - Úgy látom a biosz óra helyett mentetek el kufircolni. Mint már írták: azonnal tabletta, de utána egy nőgyógyász sem árt. Ha én lennék az apja téged elásnálak élve, magamat meg elszégyellném, hogy nem készítettem fel a lányomat, ha már egyszer mindneki, akinek kicsit is szőrösödik az altájékon nekiáll kúrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!