Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnöm szedi a fogamzásgátlot és én ovszert használok akkor biztos, hogy nem történhet semmi?
ez logikus hogy nem am holland 2-ős védelemnek hivják
de nem lessz semmi

Az Duncan McLoad, ha világra jön.
Azt nem értem, miért terheli a szervezetét hormonokkal, ha te óvszert használsz? Azért nem TicTac-ot szed, azzal legyetek tisztában.

"nem törtènhet semmi?"
Bármi történhet. Mondjuk annak a valószínűsége, hogy teherbe esik kb. annyi, mint 200 méterről kiszúrni a rothad alma körül keringő muslicák közül a fehér szemű mutánst.

Védekezés nélkül is csak 20% a teherbe esés valószínűsége.
(persze ezt nem azért írom, mert ezt ajánlom!!)
Az óvszer ha nem szakad el akkor 100%.
Jó hogy a barátnőd még tablettát is szed.
Mi régebben csak óvszert használtunk, és 100 alkalomból egyszer meg is lett a baj.. elszakadt a drágaság.
Azóta mindkettőt használjuk (bár a óvszert többnyire csak akkor mikor a termékeny időszakomban vagyok)
Nyugodj meg, semmi esély rá, hogy teherbe esett!:)

Egy óvszerszakadás miatt szedni még fogamzásgátlót is, tényleg logikus lépés ezért hormont szedni...
NEM EPRES TICTAC!
Óvszer mellé szedni nagyon nagy hülyeség, nem vitamin van benne.
A fogamzásgátló mellett óvszerrel védekezni is baromság, nem kicsit rontja le a szexet, nem értem az ilyen embereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!