Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van akinél súlyos károsodást...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akinél súlyos károsodást okozott a fogamzásgátló szedése?

Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 22:03
1 2
 11/11 Huszárné Sánta Viktó válasza:

Szia!

Nekem az anyukám még 24 évesen a szívét tette tönkre vele és azóta is gyógyszert szed(szívritmus szabályzót,most 59 éves). A nővérem pár évnyi (Tryregol)gyógyszer szedés után méhszájsebet kapott a felborult belsőflóra miatt és fagyasztották neki pár hónaponként,de ajánlották ha már túl van a gyermek szülésen mindenképp műttesse meg magát.És a barátnőm hogy ezért-e azt nem tudom,de nem esett teherbe sajnos igaz hosszú évekig szedett gyógyszert jól meghízott és most a sokadik embrió beültetésen vannak túl nem sok sikerrel.Hát sajnos nem igazán válik ez a hosszas gyógyszer az egészségünkre nekünk nőknek én 35 vagyok ösz-visz 6 hónapot szedtem eddig fogamzásgátlót,de fel sem nagyon írnák sajnos nagyon csúnya a visszeres a lábam és a trombózis kaphatok tőle.A második terhességem végén és szülés után is vérhígító injekciót kellet minden nap kapnom ez miatt.Sok más védekezési mód is van,de a pasik ezt tartják számukra a legegyszerűbbnek!Az enyém hála istennek nem osztja ezt a véleményt!De mielőtt belevágsz mindenképp gondolkodj el számodra mi lenne a legmegfelelőbb.Helló!Viki

2013. jún. 25. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!