Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Baj lehet abból, ha nem ugy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj lehet abból, ha nem ugy veszem a fog. Gátlót, hogy 3havit, hanem minden hónapban egy levelet?

Figyelt kérdés
mindegyik levél egyforma hormontartalmu vagy más-más?Azért kérdem,mert kedden kell elkezdenem a 2.levelet.
2009. okt. 9. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
szerinted?
2009. okt. 9. 18:58
 2/7 A kérdező kommentje:
szerintem??????!!!!!!:)
2009. okt. 9. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Most mivan?!Nem 3 havi kiszerelést veszel a gyógyszertárba hanem havi kiszerelést? ez a kérdés?mert akkor min1 mivel minden levél ugyanolyan nagyságú hormon tartalmú de ha nem ez a kérdésed akkor passz.....
2009. okt. 9. 19:04
 4/7 anonim ***** válasza:
oh my god... hány éves vagy hogy ennyi eszed van? 8?
2009. okt. 9. 19:06
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi 19:04-es:)igen ez lett volna a

kérdésem.Nem tudom miért kell kötekedni,mikor az ember csak kérdez valamit.Tényleg nem tudom de mindegy....

2009. okt. 9. 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:
semmi baj nem lesz tole. en is havonta veszem.
2009. okt. 9. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak így drágább 1 levél, mintha egyszerre veszed meg a 3-at!És mindig rohangálni dokihoz íratni, meg a gyógyszertárba! Csak egyszer nehogy elfelejtsd időben kiváltani!
2009. okt. 10. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!