Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt szeretném, hogy júliusban ne legyen megvonásos vérzésem, akkor nem szabad tabimentes napokat tartanom?
Mellékhatásként a köztes vérzés akkor jelentkezik, amikor meg kellene jönnie (de én ugye nem hagyom), vagy kicsit később?
Vhol azt olvastam (egy nőgyógyász írta) h a 2. levél (amit ugye egyszerre beszedek az előző után) utolsó heténél szokott előfordulni ilyen...
2 éve szedek Yasminelle-t és még sosem tologattam, most viszont akkor jönne meg, amikor nyaralok...
Tapasztalat ezzel kapcsolatban?
úgy tudom, hogy az pont kevés és csak pár csepp
akkor mit tennél a helyembe, h azon a héten ne jöjjön meg?
Kasztráltatnám magam. A nő vérzik. Azért nő.
Egyébként kérdezz meg egy nőgyógyászt, ő pontosabb választ tud adni a kérdésedre. Vanak a neten egész jó orvos válaszol oldalak.
semmiképp nem szeretnék ebből rendszert csinálni
és neked akkor volt minimális vérzésed, mikor meg kellett volna jönnie (azon a héten)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!