Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehetett ez a barnázás? Nagyon meg vagyok ijedve!
Hát tényleg pont peteéréskor voltatok együtt és az azóta eltelt egy hét kell ahhoz, hogy a megtermékenyített petesejt beágyazódjon és okozza az ún. beágyazódási vérzést (ami van akinek van, van akinek nincs).
Szóval ez sajnos lehet rossz hír előjele is (attól függően persze, hogy akartok-e babát)
Ugyanakkor én is jártam így, peteéréskor voltunk együtt, rá egy hétre találtam pár csepp vért a WC papíron és azonnal pánikba estem, mert a beágyazódási vérzés minden kritériumának megfeleltem így (nagyon kevés vér, aktus után 7 nappal, köv. menstruáció előtt 8 nappal, ahogy a nagy könyvben meg van írva...) A következő egy hétben se eleven, se holt nem voltam, aztán megjött szépen időben, tehát hiába minden egybeesés, nem babát jelzett a vérzés.
Szerintem próbálj meg ne aggódni a következő napokban, hátha megjön majd pontosan. Ha késik, tesztelj majd, de remélem megjön és megnyugodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!