Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora esély rá h terhes leszek? Ha a barátom nem hatolt be (szűz is vagyok) csak a hűvely nyílásnál volt, és ott is élvezett el.14 éves vagyok (ő is) és még nem állt be rendesen a menstruáciom, közel két éve van meg
remélem ezzel is menözöl a barátnők elött.. -.-"
minek szexelsz ha aztse tudod vész esetén mit kell csinálni?..idiota
annak oka van hogy nem mered senkinek elmondani. ezen gondolkozz el. Nagy rá az esély hogy terhes lehetsz! igy jo? válaszoltam a kérdésedre? most pedig irány anyud és mondd el neki hogy hülyeséget csináltál, és holnap irány tesztet venni(terhességi teszt)
Egymagad nehogy elmenj venni, már ne haragudj meg, de nem nézem ki belöled hogy tudnád hogy kell használni.
18L
tehát a farka ott volt a nyílásnál, ott élvezett el, de nem ment be
akkor nem kell félni nem leszel az N
" kérlek értelmes válaszokat, mert azért itt kérdezem már másnak nem merem mondani..."
De azért játszadoztok, aztán véletlen becsúszna egy gyerek akkor mit csinálnátok? Nem mernétek azzal sem dicsekedni? Pedig egy idő múlva le sem tagadhatnátok!
TEEEEEEEEEEESZT! hányszor mondjuk? mégis mi honnan a ************* *** * ***-böl tudhatnánk hogy terhes vagye? ebböl is látszik hogy egy éretlen kis h*lye vagy. TESZT! leirjuk még1x, vagy sikerült felfogni?
egyszerüen nem értem az ilyen buta kislányokat..minek kisérletezgettek ha aztsem tudod mit csinálj ha bekövetkezik a baj. normális vagy?!! legalább ha olyan szexhuligánok vagytok a barátoddal 14évesen akkor legalább használj gumit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!