Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a Yasminelle tabi?
Most írta fel a dokim. kb.2 hét múlva jön meg, majd akkor kezdem szedni. 20 éves vok. Csak gondoltam végzek egy kis közvélemény kutatást, hogy:-hízlal-e(a doki szerint nem)
-tényleg szebb lesz e a bőrőm
-ha rendesen szedem be, mennyi az esélye, hogy terhes lehetek?Csak mert, olvastam rémhíreket, hogy emellett is teherbe lehet esni...:S
Köszi előre is a válaszokat!:)
Szia! Igen tudom, a tájékoztatót elolvastam! :) Köszi a válaszokat! Megnyugtattál! :) További szép napot! :)
Azért várom a további tapasztalatokat is és a negatívumokat se hallgasátok el! ;)
Teljesen jó gyógyszer. 2 éve szedem és soha nem volt még panaszom!
Nekem a dokim külön ajánlotta ezt a gyógyszert, mert mondtam neki, hogy könnyen hízok.
Azóta fogytam bár sztem nem a gyógyszer miatt!:)
Petranova
Szia
szerintem biztos nagyjából ugyanolyan, mint a tübbi tabletta, de mindenki másképp regál rá. én például tiszta kiütés lettem 10 szemet tudtam beszedni...
remélem nem ijesztettelek el :)
Szia!
Nekem bevált, semmi problémám nincs vele. :) Mondjuk igen, az arcomon észrevettem,h szebb lett, de hizlalni nem hizlal..legalábbis rám 1 kg sem jött! :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!