Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabletta késve vs. Terhesség?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátló tablettámat egy napos késéssel vettem be, akkor már kettőt, de előtte este együtt voltam párommal. Megjött a havi vérzésem, de kb 1,5 napos volt csak, meg intenzitása se olyan volt, amilyen szokott.
hát..azt szokták mondani, ha foggátló mellett teherbe esel, akkor a vérzésed jelentősen lerövidül.
ha egyfázisút szedsz, és kihagysz egy szemet az elvileg még nem tragédia. deha 3 fázisút, vagy 21 szemeset akkor attól bizony lejhetsz terhes
2009. okt. 6. 13:10
2/13 anonim válasza:
Én nem értem miért mindenki azzal jön, hogy késve vette be vagy elfelejtette stb. Komolyan mondom ha ilyenek vagytok meg is érdemlitek ha teherbe estek. Én még soha nem felejtettem el bevenni. Ez hogy lehet?? Ha meg nem tudjátok megjegyezni mikor kell akkor használj óvszert!!!
2009. okt. 6. 13:11
3/13 anonim válasza:
jaj, nagyon bölcs vagy, 2. hozzászóló. énis tablettát szedek, 8 éve, 24 vagyok, és képzeld nemrég nemvettem be belőle egy szemet....akkor énmost felelőtlen vagyok? mert az autóbaleset miatt nemtudtam bevenni, csak másnap???
előbb gondolkodj, aztán nyilatkozz. honnan tudod h miért nem tudta bevenni a kérdező? ésha csakúgy elfelejtette akkor mivan? mert egyszer elfelejtette? ezmég nemelenti azt h nemvaló neki a szex. bárkivel előfordulhat h egyszer elfelejti....első voltam
2009. okt. 6. 13:18
4/13 A kérdező kommentje:
21 szemes..
2009. okt. 6. 13:25
5/13 anonim válasza:
Nézzél már szét hány ilyen kérdés van, ami ezzel kapcsolatos. Aztán okoskodjál itt nekem.
2009. okt. 6. 13:38
6/13 anonim válasza:
Szerintem lehetsz akár terhes is..tesztelj és akkor ki fog derülni mi a helyzet.
L/21
2009. okt. 6. 13:52
7/13 anonim válasza:
legalább válaszoltál volna a kérdésre, kedves idegbeteg hozzászóló...igen, vanitt pár ilyen kérdés, akik elfelejtik bevenni,d e honnan tudod te azt h miért? menjél máshova botránkozni, minek rondítasz bele itt a kérdésekbe...(első voltam)
2009. okt. 6. 13:55
8/13 anonim válasza:
Első vigyázz mit mondasz rám, mert feljelentelek. Csak ne személyeskedjünk. Miért te honnan tudod, hogy miért nem vette be?? És arra, hogy idegbeteg lennék, hát nem is tudom, hogy ki esett nekem úgy az előbb, már bocs...
2009. okt. 6. 14:10
9/13 anonim válasza:
mitcsinálsz, feljelentesz? naneeeee....:D akkor énis feljelentelek...:D
2009. okt. 6. 14:18
10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm mindekinek, aki hozzászólt a kérdéshez pozitívan, nagatívan, Azt hiszem rosssz döntés volt amikor feltettem, és próbáltam mások véleményét kérni, mert a hozzászolások nagytöbbsége inkább mástémájú volt mint amire a kérdés irányult. Mégegyszer elnézést mindekitől akitől a drága időt raboltam. Megyek úgyis dokihoz, de addig is kiváncsi lett volna az ember ki hogy járt, vagy mi a tapasztalat, vélemény, hozzászólás. És köszönöm minden hozzászólónak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!