Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menzesz késleltetéskor tapasztaltatok pecsételést áttöréses vérzést?
Hát ezt most nem teljesen értem, hogy érted. :)
Késleltetni olykor úgy késleltettem, hogy tovább szedtem pár nappal a fogamzásgátlót (tényleg csak 2-3 nappal) de mikor abbahagytam, akkor megjött rendesen (megvonásos vérzés) és nem volt utána, közben vagy bármikor köztes vérzés. Úgy értem, nálam nem okozott semmilyen problémát az, ha néha késleltettem...
Ne hagyd abba. Ha késleltetni szeretnéd, nem tartasz szünetet, és elkezded a következő levéllel beszedni. És azt a levelet végig kell szedned.
Közben viszont lehet áttöréses vérzés, az normális.
Ez is egy lehetőség a késleltetésre, hogy tovább szeded, meg az is, hogy nem tartasz szünetet.
Én többször eltoltam egy-egy héttel a mensim, nem volt áttöréses vérzés, és rendesen megjött a megvonásos úgy, mintha nem toltam volna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!