Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a fogamzásgátlótól hajlamosak leszünk a hízásra?
Én pl. egy grammot nem hízok/híztam. Harmonet-et szedek, és igaz, hogy odafigyelek mit/mennyit eszem, de naponta kijön a 2000 kcal, és mégis lassan inkább fogyogatok. Amióta szedem 62 kilóról 57.re sikerült lemennem, és 173 centi vagyok, szóval nem egy hű de kövér valaki voltam amúgy se.
Sokat mozgok, és ugyanúgy tudok szálkásodni, izmosodni mintha egyáltalán nem is szedném. A libidóm nekem inkább nőtt, nemhogy csökkent volna, és lehet, hogy nekem szerencsém van, de kb. semmit nem érzek abból, hogy szedem a bogyeszt.:)
Annyi változást tapasztalok, hogy a mellem mégha nem is nagyobb lett, de valahogy sokkal szebb, formásabb, mint előtte, és onnét nem fogytam, viszont mindenhonnét máshonnan igen, fenékből is. Azelőtt is volt már, hogy ennyi volt a súlyom, de akkor a mellemből hozzá nem maradt kb semmi.
Most amiket leírtam, talán azt hiszitek kamuzok, de nem, tényleg ez az igazság.:)
Ebből is láthatjátok, hogy emberfüggő a dolog.
Azt persze nem mondhatjuk, hogy hú de jót tesz egy ilyen mesterséges hormonkészítmény a szervezetnek, azonban meg lehet találni az olyat, amelyik a legkevésbé okoz gondot, és legjobban passzol hozzád, és nem leszel tőle egy hisztis, széthízott, mindent felzabáló, csökkent libidójú ösztrogénbomba.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!