Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így lehet baj? Félek.
Figyelt kérdés
Reggel lefeküdtünk a barátommal, védekeztünk(óvszerrel), nem történt baj. Majd délután is lefeküdtünk, de nem mosta meg a f.rkát, pedig úgy tudom hogy 2 szex között kell, mert különben kerülhet az óvszerre ondó. Ahogy tette fel az óvszert ugye megfogta a farkát, és félek h került rá vmi?:S Reggel nem élvezett el, de volt sok előváladék... És pár óra múlva csináltuk újra,..2009. okt. 5. 17:56
1/4 anonim válasza:
Nyugi, elég kicsi az esélye, h baj legyen. De máskor inkább mossa meg! Ha meg nagyon parázol akk vegyél tesztet h megnyugodj.
2/4 anonim válasza:
Én úgy gondolom,hogy tuti nincs baj
3/4 anonim válasza:
m is jártunk így, h. nem emlékeztünk h. hogy is volt a helyzet, nagyon beparáztunk, én meg főként(17/L) és ráadásul késett is az idegesség miatt, elterveztük(annó)h. szerdán veszünk teszte, de aznapra pont megjött, és hidd le azóta miníd még ha nem is kell mos kezet! farkat!
nemkívánom senkinek, többször is átgondoltuk, és tudtuk, h. kicsi az esély, de ott volt, nagyon paráztunk!!!
remélem nektek sem alakul majd rosszul a helyzet, de ISMÉTLEM ISZONYT KICSI RÁ AZ ESÉLY!!!
NYUGI, de azért ott van, amúgy még valamai a spermák nem túlélők, pláne úgy ha nincsnnek "belőve"
4/4 anonim válasza:
én ugy tudom a spermák pár perc után elhalnak a levegőn. nem lehet baj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!