Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hihető, amit a betegtájékoztató ír?
A barátnőm Cornelle tabit kezdte szedni a mensije első napjától, ahogy a betegtájékoztató írta.
A Corenelle szedését a ciklusa első napján (azaz a menstruáció első napján) kezdje el. Ha a Corenelle szedését a menstruáció első napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az első hét napon további védekezést (például gumióvszert) kell alkalmaznia.
Ennek tudatában az 5. napon már együtt voltunk gumi nélkül, ahogyan írta a betegtájékoztató, már véd a bogyi.
A doki azt mondta úgy szedje, ahogy oda van írva.
Kicsit fáradt vagyok már, de szerintem az 5. nap nem a 7.
"Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az első !!! hét napon további védekezést (például gumióvszert) kell alkalmaznia. Ennek tudatában az 5. napon"
A gyógyszerszedés első hét napjában, nem a menstruáció első hét napjában. De mondom, fáradt vagyok, szóljon valaki, ha nem jól értelmezem.
# 5 Valóban,hiszen nem az van odaírva,hogy az 5. napon elkezdheti a dugást,hanem a szedést.
Most amúgy legalább röhögtem egy jót ezen. xD
A kérdező meg asszem izgulhat.
Az első nap, amikor mensije megkezdődött beszedte, és szedi. Tehát a ciklus védett a terhességgel szemben.
"Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor első 7 napon további védekezést kell alkalmazni."
Ezért ő mivel az első nap már elkezdte, és azt írja védett a terhességgel szemben, a mensijének 5. napján együtt voltunk.
"gyóyszer" - ha nem lenne fontos dolog akkor nem lenne betegtájékoztató
Szerinted viccből írják. Annak kell hinni és nem pedig az összehordott szedett vetett dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!