Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
72 órás tabletta beszedése után mennyi idővel jelentkezik a vérzés és milyen mennyiségben és meddig tart? Minden esetben van vérzés?
Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 15:59
11/15 anonim válasza:
Nyugi nem vagy egyedül!Durex Love... ugyan így a gumi felmondta a szolgálatot!Esemény utánit vettem be!Nekem egy héten belül megjött!
12/15 anonim válasza:
Nálunk felelőtlenség volt sajnos. Nem vagyok rá büszke, de mit kerítsek? Tanultam belőle elég rendesen, azóta annyira vigyázok, hogy még egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy esetleg terhes lehetek. Nem akarom még egyszer átélni azt amit akkor. Az orvos előtt is azt hittem elsüllyedek. 17 voltam, hát istenem, megesik az ilyen...
13/15 anonim válasza:
17:25 Az én esetemben az volt a baj, hogy lecsúszott a gumi(lifestiles), és bár a párom aktus közben szokta ellenőrizni, mégis valahogy leesett és nem vettük észre és úgy ment el bennem. Én 100%-ig biztos voltam benne, hogy nem leszek terhes, mivel már 5 napja meg kellett volna jönnie (alapból késős vagyok) és összetéveszthetetlenűl éreztem ennek tüneteit is, mégis szülői nyomásra rám lett kényszerítve(mivelhogy ha mégis lett volna baba, semmi pénzért nem vetettem volna el), hogy bevegyem a tablettákat, úgyhogy sajnos ez nem rajtam múlt. :(
Azóta fogamzásgátlót szedek.
Első voltam
14/15 anonim válasza:
Elaszakadt a gumi. (DUREX!!) be vettem a 72 órásat aztán megjött a pecsételő vérzés a tabletta miatt. majd semmi. 22. ére vártam a normál mensest de semmi.. már a tesztért indultam volna amikor végre megjött! 12 napos késéssel :S soha nem voltam még ilyen ideges mint akkor. 19/L
15/15 anonim válasza:
20:06 - nalunk elszakadt a gumi. ha jol emlekszek, durex select.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!