Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 72 órás tabletta beszedése...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

72 órás tabletta beszedése után mennyi idővel jelentkezik a vérzés és milyen mennyiségben és meddig tart? Minden esetben van vérzés?

Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 15:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Hát ha nem használt a tabi és terhes vagy, akkor nem valószínű a vérzés.

egyébként váltzó, hogy mennyi idő után jön meg. Nekem egy hét volt és kb 3 napig volt meg elég gyengén, de van aki egy-két hétig is folyamatosan vérzik tőle. Ilyesmire számítani kell.

2009. okt. 4. 16:22
 2/15 A kérdező kommentje:
a menstruációt mennyiben befolyásolja a tabletta?
2009. okt. 4. 16:38
 3/15 A kérdező kommentje:
a kérdésed köszönöm, várom még a tapasztalatokat
 4/15 A kérdező kommentje:
vagyis válaszod, sorry
 5/15 anonim ***** válasza:
Az én tabimra az volt ráírva, hogy 9 napon belül meg kell jönnie, ha nem, akkor irány a doki. Olvastad el a betegtájékoztatót, azon is biztos rajta van valahol. Amúgy nekem 11. nap jött meg és már tiszta ideg voltam. Görcsök nélkül, az első napomon durva vérzés volt, utána egyre kevesebb... Az én szervezetemben gyakorlatilag "normális" menstruációként zajlott, és utána ehhez a vérzéshez képest jött meg 27 nappal később a következő.
2009. okt. 4. 17:13
 6/15 anonim ***** válasza:
nekem akkor jött meg amikor rendesen is meg kellett jönnie, pont az utolso napon, tehat az utolso napon, amikorra már vártam. pár napig tartott, ugy mint rendesen. de minden esetre menj el orvoshoz.
2009. okt. 4. 20:06
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem 10 nappal később jött meg , már én is tiszta pánikba voltam esve!Nem volt annyira erős a vérzésem utána. Amúgy rendes időben kellene megjönni a menstruációdnak! De ne idegeskedj, mert az is okozhatja a késést!(nyugi, tudom könnyű azt mondani)
2009. okt. 4. 20:46
 8/15 anonim ***** válasza:
mennyi baleset...:-(
2009. okt. 6. 17:24
 9/15 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem, h. mi miatt kellett ehez a tabihoz nyúlnotok? a válaszaitok mellé írjátok már oda, a gumi márkát is ha az volt a hibás!
2009. okt. 6. 17:25
 10/15 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat.

nálunk kiszakadt a gumi, durex márkájú volt. Pedig elég megbízható, nekünk mégis sikerült kifogni egy rosszat :(

2009. okt. 6. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!