Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a fogamzásgátló mellékhatása lehet?
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy amióta elkezdtem szedni a fogamzásgátló második levelét, émelygést tapasztalok. Ma tartok az ötödik szemnél, bár ma még nem jelentkezett a panaszom.:) Azért tartom furcsának, mert az első levél beszedése során nem tapasztaltam ilyesmit. A menstruációm rendesen megjött, ráadásul az első hónapban végig védekeztünk óvszerrel is, tehát a terhesség úgy gondolom, kizárt. Összefügghet ez a panaszom azzal, hogy átálltam a tabletta reggeli bevételére? (Igazság szerint tipikus egyetemista életmódot folytatok, sokszor csöppenek váratlanul baráti ivászatba, így az esti szedés nagyon macerás, és nem is tartom ilyen körülmények között megfelelőnek). Valaki tapasztalt még ilyen mellékhatást?
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
Nekem minden reggelem így kezdődött amikor szedtem.Volt,hogy hánytam is reggelente,meg fáj a fejem.De csak közvetlen ébredés után 15-20 percig aztán elmúlt.
Mióta nem szedek semmit megszűnt.Ebből gondolom,hogy a gyógyi miatt volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!