Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vizsgálatok kellenek a tabi felíratásához?
A rákszűrést most végzi el a doki, vagy az első kontrollkor? Úgy tudom kell laborvizsgálat, májfunkció stb.
Köszi előre is a válaszokat! :)
A protokoll az,hogy kéne labor csinálni: vérkép, májértékek és tbl. szedés mellett fél évente ismételni. De ált nem szoktak semmit csinálni. Rákszűréskor is felírathatod.
De persze ezt is orvosa is válogatja.
Belédnyúl símán, a legtöbb dokit ez abszolut nem szokta érdekelni. Neked kellemetlen, én sem mennék el.
Szerintem ezt a ciklust ki is hagyhatod,hisz a tablettát már el kellett volna kezdeni szedni.
Nyugisan csináltassál meg mindent ebben a hónapban, aztán a következő már bogyós lehet!
Egyébként amikor anno én felírattam a gyogyit csak megvizsgáltak, kérdezte a doki van-e valami más bajom érzékenység stb....nincs....és már írta is fel.
Azért nem, mert általában amikor elmegy valaki elsőre gyógyszert felíratni egy alapvető kézi vizsgálaton át kell esni!! Ez után orvostól függ hogy küld-e vérvételre.
Vagy most nem értem, nem most akarod elkezdeni szedni? Vizsgált már amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!