Fogamzásgátló felíratásához milyen vizsgálatok szükségesek?
Ajj, ne mondd már, hogy ennyitől beijedtél?
Én se akartam nőgyógyászhoz menni, de anyukám azt mondta, hogy ha ahhoz nagylány vagyok, hogy lefeküdjek valakivel, akkor ahhoz is legyek nagylány, hogy elmenjek az orvoshoz. (Elmentem és azóta nem piszkál, mert tudja, hogy felelősségteljesen élek szexuális életet és ha kell, akkor elmegyek az orvoshoz.)
Most komolyan, ne már. Nem a világ vége. Az én dokim énekelt közbe, meg viccelődött - azért is, hogy ne parázzak gondolom, mert nekem is az első vizsgálatom volt.
Tessék szépen elmenni! Nem fogsz belehalni!
A vérvétel nekem is para. Nekem a tű miatt. Rettegek tőle. Egyszer, amikor az orrmandulámat vették ki, elszaladtam a nővér elől, aki az érzéstelenítőt adta volna be...
Én úgy oldottam meg ezt a problémámat, hogy próbálok nagyon nem oda figyelni és sose nézek oda. Kb ki vagyok csavarodva mindig. A testem előre néz, de a fejem hátra. Úgyhogy rögtön meg is kérdezik ilyenkor, hogy avértől félek-e ennyire. Ha kedvesek, akik a vért leveszik, akkor fognak Rád figyelni. Hidd el, még számtalan olyan helyzet lesz életed során, amikor vérvételre lesz szükség, és nem viszakozhatsz majd. Ez ne tartson vissza! (Utolsó voltam, 19/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!