Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hova szokjátok rakni a használ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova szokjátok rakni a használt gumit?

Figyelt kérdés
Mi dugás után berakjuk 1 kissebb szatyorba,amit aztán elrakunk a fiókba az ágy mellett és majd ha tele van (1 hétvége után) kidobjuk a kukába...de néha az a gond h átlátszó a szatyor és a kukazacskó is és átlátszik a koton és az azért elég ciki anyám előtt. Adjatok tippeket de ne gyertek nekem fogamzásgátlóval,azt szedjenek a birkák akik szeretik ha telibespriccelik őket,aztán nyafognak h szőrösek a hormontól. 19 éves csaj vagyok amúgy

2013. máj. 23. 21:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Az a durva,hogy el is hiszem.
2013. máj. 23. 22:00
 12/20 A kérdező kommentje:
sterilizálta volna magát az anyád köcsög gyerek amúgy pont azért nem kell nekem gyerek h nehogy olyan hülye legyen mint az emberiség 90%a
2013. máj. 23. 22:01
 13/20 anonim ***** válasza:
Sajnos nagy lesz az esélye h rád fog ütni...úgyhogy ne is akarj inkább gyereket.
2013. máj. 23. 22:06
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
Nem rakjuk sehova,egymást szoktuk dobálni vele az aktus után
2013. máj. 23. 22:11
 15/20 A kérdező kommentje:
végre 1 jó válasz :) én mondjuk inkább a szomszédot dobnám meg vele :)
2013. máj. 23. 22:12
 16/20 anonim ***** válasza:
kellemes illatok lehetnek a szobában... vigyél be valamit amibe bele tudod tenni és ha kész vagytok akkor kukába!
2013. máj. 23. 22:35
 17/20 anonim ***** válasza:

Hiszed vagy sem mi a szomszédot is szoktuk szívatni vele :) Mindig ráhúzzuk a használt kotont a kutyája fejére :) Ő meg alig győzi lehúzni a fejéről :)

2013. máj. 23. 22:46
 18/20 anonim ***** válasza:
nálunk ez úgy megy,hogy a barátom lerakja az ágy mellé a földre,én meg ettől házisárkánnyá változom,leharapom a fejét,aztán felkelek,megfogom az óvszert,és nagyon mérgesen eldobom a kukába
2013. máj. 23. 22:57
 19/20 A kérdező kommentje:
Ez a kutyas sztori nem volt vicces...szegeny kutya...nem tudnam a szomszed buksit bantani akkorsem ha utalom a gazdajat...
2013. máj. 24. 00:05
 20/20 anonim válasza:
hogy te milyen buta vagy
2014. jan. 5. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!