Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a menstruációm első napján kezdem el a gyógyszert szedni akkor a a mensim végére védett leszek?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezek rá, mert úgyan sokat olvastam erről, de mint kezdő gyógyszerszedőként bizonytalan vagyok, és tartok a teherbe eséstől úgyanis nem rég kellett 72 órás tablettát alkalmaznom, de szépen időbe megjött a menzeszem, csak mióta szedem a gyógyszert (3.dik napja) egyre kisebb a vérzésem...előre is köszönöm!!! :)2008. jún. 18. 12:02
1/6 anonim válasza:
Szia! Ez attól függ, milyen tabit szedsz. Én Lindynette-t és az véd már akkor is. De van olyan tabi, ami csak az első levél beszedése után nyújt védettséget.
2/6 A kérdező kommentje:
Milligest-et szedek.
2008. jún. 18. 12:11
3/6 anonim válasza:
Azt sajna nem ismerem, úgyhogy olvasd el, mit ír a tájékoztató (bár az enyémből ez a rész éppen kimaradt, úgyhogy én is a dokimat kérdeztem meg erről, de hátha a tiédben benne van.)
4/6 A kérdező kommentje:
Utánna néztem mindenhol a betegtájékoztaton az interneten átnyálaztam egy rakat kérdést itt is...és éppen emiatt lettem bizonytalan h sehol nem találtam rá választ! :( Azért tényleg köszönöm h válaszra méltattál! :)
2008. jún. 18. 12:20
5/6 A kérdező kommentje:
Ááá és meg találtam! :D Ennél is 7 nap azt írták! :)
2008. jún. 18. 12:23
6/6 anonim válasza:
Nagyon szívesen :-) Hát igen, ilynek ezek a betegtájékozatatók, épp a lényeg marad ki belőle :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!