Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap lefeküdtem a barátommal de ö hamarabb elment.aztán levette a gumit és az után kézmosás nélkül megujjazott. Mennyi az esélye h terhes lettem?
Lehetséges
Vegyél esemény utáni tabit szerintem még ma!Aztán meg később ha nem vagy biztos a dologban csináltass terhességi tesztet
Én túlzásnak tartom az esemény utáni tablettát a nagy hormon adag miatt.
Nem tartom valószínűnek, hogy ettől terhes lennél, elvileg az ondó a gumi végében gyűlik össze és ha még merev állapotban veszi le, akkor valószínűleg a helyén is maradt a cucc...
Legközelebb jobban figyeljetek oda!
3-5 nap elteltével elvileg már kimutatja a terhességi teszt, ha baj van. Megnyugtatásotok érdekében vegyetek egy tesztet (drogéria, hipermarket, patika, stb. helyeken beszerezhető).
Nem hiszem, hogy terhes leszel, de figyeljetek legközelebb!
Szóval kezdjük szép lassan:
- kicsi az esélye hogy ettől legyél terhes szóval szerintem ne aggódj, vszínűbb hogy nyersz a lottón
- 10-12 nappal a megtermékenyülés után mutatja ki a magzatot a teszt, nem pedig 3-4 nappal szóval ha most végzed el azzal semmit sem érnél
- esemény utáni tabi nagyon ütős hormonadag... nem mindenre ez a megoldás, én akkor tartanám csak jogosnak ha pl benne ment volna legalább el
Utolsó válaszolónak : attól mert az ondó az óvszerben van, amikor lehúzza lehet hogy kerül a kezére egy minimális már csak a pénisz felületéről is (had tudjam már, húztam már le párszor magamról).
Még mindig fenntartom hogy elvileg lehetséges, gyakorlatilag szinte lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!