Lehetek terhes attol hogy kielégitettem a barátomat, sperma került a kezemre kézmosás nélkül megfogtam a barátom kezét ő pedig, később megujjazott?
Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 16:18
2/14 anonim válasza:
előfordulhat, ha nagyon beléd nyúlt :/
3/14 A kérdező kommentje:
:( hjuuuuj.... de az igazság az hogy azóta megjött, de olyant is halottam, hogy valaki attol függetlenül, hogy terhes még megjöhet neki.
2011. febr. 22. 16:21
4/14 anonim válasza:
1% esély is esély! A forditott sorrend szerencsésebb lenne.
5/14 A kérdező kommentje:
De olyat is olvastam, hogy a sperma egy bizonyos hőfokon megszárad és onnantol meghal..
Tehát, ha megszáradt a kezem és ugy fogtam meg a kezét még akkor is lehetek terhes???
2011. febr. 22. 16:29
6/14 anonim válasza:
Aham,Aham te hülye vagy ha csak a srác spermái nem macgyver-ek akkor hogyan a francba lehetnél terhes legközelebb jó hogy nem azt kérded mivan ha kivertem a faszim farkát aztán megfogtam a kezét ő utána elindult világ körüli turnéra és utána megujjazot lejhetek terhes ! Annyi eszed nincs mint egy hanyat döntött kocka cukornak vagy egy döglött lónak !
7/14 anonim válasza:
Ez vagy fake, vagy te iszonyat sügér vagy:D
8/14 A kérdező kommentje:
huhh... de kedvesek vagytok....-.-" nahh mind1
akor szoval lehetek vagy nem? xD
2011. febr. 22. 16:39
9/14 anonim válasza:
Vond le a következtetést az előbbi kommentből te észlény!
10/14 anonim válasza:
nemhiszem, de ha más kiverted neki akk utána nem ártana kezet mosni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!