Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkeztunk a baratommal es elelvezett bennem, harom napja mult el a menstruaciom, es mar ket napja szedem a fogamzasgatlot. Lehetek terhes ha csak ket nap mulva veszem be kovetkezot?
Figyelt kérdés
Falun lakom es alberletben a varosban es hazautaztam a tabletta meg ott maradt.2009. okt. 2. 17:56
1/9 anonim válasza:
Hát az gáz. Meglehet, hogy most sikerült. Mióta szeded?
3/9 anonim válasza:
És igen, mióta szeded a gyógyszert? Oké, h 2 napja de a mensid előtti hónapban is szedted már?
4/9 anonim válasza:
hát, kockázatos.
bár attólfügg mikor szeretkeztetek. ha aznap, amikor a tablettát nemtudod bevenni, akkor az rosszabb.
ha viszont tegnap, vagy tegnapelőtt, de akkor bevetted a tablettáidat, akkor nincs nagy gáz.
5/9 anonim válasza:
a két napi fogigátló nem ér semmit ha a következő ké napot kihagyod, úgyhogy jó eséllyel teherbe eshetsz.
6/9 anonim válasza:
18:05ös, a spermiumok egy hétig is elélhetnek a nőben, tehát nem csak közvetlenül az aktus után eshet teherbe a nő. az én fogigátlómra a van írva hogy ha az első héten hagyok ki szemet akkor szarban vagyok, azon okból kifolyólag amit az előző mondatban leírtam.
7/9 A kérdező kommentje:
Mar fel eve szedem, de meg ilyen nem fordult elo velem soha.Meg fel orat sem kestem vele.Soha nem volt gondom.Nem tudom hogy felejthettem el.
2009. okt. 2. 19:34
8/9 anonim válasza:
Akkor viszont szerintem nincs nagy gáz...én 10 hónapja szedem, úgy a 3-4.hónap körül antibiotikumot kellett szednem és a háziorvosom azt mondta, nem kell kiegészítő védekezés. Aztán én jobban utánanéztem, és mindenhol azt írják, hogy kell. Gyorsan orvost kérdeztem mi van ilyenkor, mert akkor már 3 napja szedtem az antibiotikumot is, azt mondta nem lesz még baj, de használjunk mostantól mást is. Nem is lett semmi...na ebből azt akartam kihozni, hogy szerintem fél év alatt hat már annyira a gyógyszer, hogy nem indít be 1-2 nap alatt peteérést. Úgyhogy szerintem nem vagy terhes, de mostantól használjatok gumit is, ha vmit akartok csinálni, és amikor elkezded (gondolom hétfőn) szedni tovább, akkor is használjatok legalább 1 hétig még. De ez szerintem benne van a tájékoztatódban, mi kihagyott szemnél a teendő.
9/9 anonim válasza:
Lehetsz!
Az én fogamzásgátlóm(Samba) tájékztatójára rá van írva, hogy ha az első héten elfelejtetted bevenni és az azt megelőző 7 napban volt szexuális kapcsolatod akkor lehetsz terhes. A két tabi kihagyástól pedig bármikor lehetsz terhes. Próbáld meg hazaküldetni valakivel vagy beszerezni egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!