Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a spirál? Mi a hüvelygyűrű?
Bizony, a hüvelygyűrűt én is támogatom, én több, mint két évig használtam. Először gyógyszert szedtem, vagyis fogamzásgátlót, de egy-két rosszabb véreredmény után a doki ezt írta fel, mert állítólag nem terheli meg úgy a szervezetet. Nekem nagyon bejött: kényelmes, egyáltalán nem érzem, nem mozog, de nagyon könnyű kivenni és visszarakni, ha valaki ezt igényli szex miatt.
Az egyébként nem teljesen igaz, hogy nem lehet érezni a pasi részéről, igaz, nem normál behatolásnál, de előjátéknál kézzel simán kitapintható. Ezt csak amiatt mondom, mert sok doki tanácsolja, hogy az első néhány alkalommal ne mondja el a nő a partnerének, hogy hüvelygyűrűt használ, mert a pasik hajlamosak arra koncentrálni és ez zavarja a szeretkezést.
Szerintem érdemes megemlíteni.
És a használat felfüggesztése után elég hamar kiürül a szervezetből, gyorsabban, mint a szájon át szedhető foggátló, a gyermekvállalást sem kell miatta hónapokig csúsztatni.
Az utolsó válaszolónak: a hüvejgyűrű pontos jével lehet, hogy az, amit te leírtál, bár olyanról még nem hallottam, de a kérdésben szereplő hüvelygyűrű ly-nal teljesen más dolog.
Nem értem, hogy miért van olyan embernek válaszadási kényszere, akinek fogalma sincs, hogy miről van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!