Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlási módszer váltáskor mennyi idő után múlnak el a régi okozta mellékhatások?
A helyzet az, hogy a fogamzásgátló gyűrűk ugyanolyan alapon működnek, mint a tapletták. Csak annyiban különböznek ugye, hogy az egyiket nem kell minden nap beveszegetned.
Mivel hormon-hormonról beszélünk, szerintem nagy eséllyel pályázol rá, hogy semmi különbséget nem fogsz tapasztalni.
azért ez nemígyvan. ha vkinek xy foggátlótól csökken a libidója, akkor sok esélye van rá, hogy Z fpggátlótól nemfog csökkenni a libidója.
én nemvagyok jártas a váltásban, csak az elsőre akartam reagálni, hogy akiknek egyik foggátlótól csökken a libidója, az kipróbál egy másikat, és vamn h rögtön beválik.
Köszi a válaszokat!
Minden fog.gátló ugyanazt a hormont tartalmazza alapvetően, de nem ugyanolyan mennyiségben (azért van iylen sokféle) és a gyűrű-tabletta váltásnál a fleszívódás is másmiylen ütemben történik. Ennyit tudok erről a módszerről, meg bízom az orvosomban is. Esetleg valakinek van tapasztalata ez ügyben?
én csak gyogyszert váltottam,egyfázisúról 3 fázisúra
kb 1 hónap után mult el a szédülés,és rosszullét,és kb 3 honap kellett mire megint tudtam nedvesedni,és a libidom is visszatért (fél évig szedtem 1 fázisut)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!