Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hatással van a szervezetre, ha 1 hónapig nem szedek fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
4 hónapja szedem, de most nem tudtam gyógyszerhez jutni időben, így kihagynám ezt a hónapot. Jó ötlet?
18/l
2013. máj. 17. 17:52
1/4 anonim válasza:
Optimista elgondolás, hogy csak 1 hónapra hagynád ki így...
Sokakkal előfordul, hogy a fogamzásgátló abbahagyása után nem rendeződik azonnal a ciklusuk és nem jön meg, vagy csak összevissza jön meg nekik.
A tablettát pedig csak ismét a menstruációd első napján (vagy tablettától függően a 2.-5. napon) kezdheted el megint szedni.
Tényleg: éltél nemi életet most a gyógyszermentes szünetben?
Ha igen, akkor abból baba lehet, ha nem folytatod most a gyógyszert.
2/4 anonim válasza:
Én is csináltam ilyet már kétszer is (nem élek nemi életet) mert nem volt rá pénzem hogy vegyek ,és amikor megvolt rá a pénz már a hónap fele eltelt :( akkor meg már nem akartam elkezdeni szedni mert akkor csak összezavarom az egészet :/csak annyival volt más hogy 1 héttel később jött meg és ahogy megjött első nap beszedtem és onnantól minden rendben volt :)
3/4 anonim válasza:
Ez nem így működik, hogy hoppá, elfelejtettem, akkor kihagyom ezt a hónapot... Nagy marhaság volt, de ha egy hónap után újra akarod kezdeni, az még nagyobb lesz..
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nemi életet nem élek, ugyanis amikor elkezdtem szedni, szakított velem a "barátom".később összejöttünk és megint szakítottunk. Nem akarom abbahagyni, mert nagyon jó volt, hogy pontos volt, nem volt depis hangulatom előtte, és nem voltak iszonyatos görcsök az első napokban...Most tartsak vagy 2-3 hónapos szünetet?
2013. máj. 18. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!