Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet, hogy kiszakadt a gumi?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy kiszakadt a gumi? (lent)

Figyelt kérdés

Ma lefeküdtem a barátommal, gumival védekeztünk mert múlthét pénteken ment a hasam a tabi beszedése után nemsokkal.Bennem ment el, de mikor lehúztuk én úgy vettem észre, hogy elég kevés van az óvszerben:S Lehet, hogy kiszakadt?(nem tudtam rendesen megnézni, mert sötét volt)Többször is ellenőriztük aktus közben és akkor nem láttuk, hogy szakadt volna.

Van rá esély, hogy terhes leszek? Azt olvastam, hogy fogamzásgátló mellé 72 órásat nem szabad bevenni. Jövőhét péntekre várom a mensim. És amint elmúlik megyek a dokimhoz rákszűrésre.(ha nem jön meg akkor pedig hétfőn,hogy mivan.) Egy éve szedek gracial-t.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. okt. 1. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
1 éve szedsz fogamzásgátlot mllé gumit is használsz és attol félsz h terhes leszel ? öööö lol ? :D
2009. okt. 1. 18:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem! Nem erről van szó, hanem hogy múlthét pénteken kimaradt egy szem bogyó a hasmenés miatt, és ugye akkor egy hétig kell kiegészítő védekezés is. És még nem telt le egy hét:S Amúgy dehogy használnánk gumit, mikor azzal sokkal rosszabb:D
2009. okt. 1. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek: Olvass figyelmesebben... azért használtak gumit, mert néhány napja hasmenése volt a tabletta bevétele után..

Kérdező: Szerintem nincs okod aggódni. Hasmenés esetén 1 hétig ajánlott gumival is védekezni, de mivel ma csütörtök van, így szerintem nem lehet gondod belőle. Ráadásul azt mondod, aktus közben ellenőriztétek is a gumit.

Tudom, ilyenkor az ember hajlamos rémeket látni, de nyugi :)

2009. okt. 1. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:
nem szakadt ki, nem vagy terhes.
2009. okt. 1. 22:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!Remélem tényleg nincs baj:)
2009. okt. 1. 22:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk látnokok, neked kellett volna leellenőrizni. Mi honnan tudjuk a választ??? Az óvszert az aktus után is le kell ellenőrizni, hogy lyukas-e. Egyértelműen kiderül, ha pl. vizet engedtek bele, vagy felfújjátok. Akkor nem kell találgatni, hogy jaj, most lyukas volt-e vagy sem...
2009. okt. 5. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!