Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy látjátok, ennek mekkora valószínűsége lett volna? (Bővebben lent! )
Tegnap esett, hogy a barátnőmmel közel kerültünk egymáshoz, és ő ki szerette volna próbálni, hogy milyen gumi nélkül 1-2 húzás.. Nagyon szeretjük egymást és csak picit jobban akarta érezni, meg hogy mégis milyen. Nemet mondtam neki, mondván hogy felelőtlenség. Hónap elején jött meg neki, túl rizikósnak gondoltam. Persze ezzel el is rontottam az esténket:/ Nem arról van szó, hogy én nem szeretném kipróbálni.. Csak ezt pont nem láttam jó alkalommak.
Az lenne a kérdésem, hogy
-ha tegnap megtörténik, mennyi esély lett volna, hogy teherbe esik?
-egy ciklusban mikor lehet a legideálisabb ezt kipróbálni (1-2 húzás, csak hogy milyen érzés)
-illetve ehhez kapcsolatos tapasztalatokat is szívesen fogadok!:)
Látom, hogy az oldalon nagyon szeretnek ijesztegetni, és trollkodni, nekik felesleges is írniuk, mert úgy is látom melyik másik:) Privátokat is lehet írni, hogy ne romboljuk le az oldal imidzsét;) A komoly válaszokat előre is köszönöm!
Ajánlom a barátnődnek, hogy regisztráljon a ciklus.hu-n, ott naptárat tud vezetni a menzeszéről, valamint azt is megmutatja, hogy melyek a "veszélyes" napok, amikor a legnagyobb az esély a teherbe esésre, és melyek a "szabad szerelem" napjai, amikor a legkevesebb.
Érdekes, hogy a mi esetünkben is én voltam az, aki megkérte a barátját,hogy próbáljuk ki gumi nélkül...ezek a lányok! :D Eleinte húzódzkodott, de rábeszéltem, hogy ismerem a ciklusomat, nem lesz gond, nagyon az elején voltam még, kb. 4-5. napokon,szinte még megvolt. Azt is tudtam, hogy van önkontrollja, és tudja mikor kell abbahagynia, azért ezt sem árt figyelembe venni! Összesen 2x csináltuk így, na nem egymás után, hanem 2 menzesz után. Ő megnyugtatott, hogy óvszerben is ugyanúgy jó velem, mint nélküle, és nem bírja elviselni, hogy én utána egy hónapig sík ideg voltam,hogy mi van ha mégis...Furdalta a lelkiismeret,amiért hagyta magát rábeszélni,én meg mérges voltam magamra a butaságom miatt.Így tehát megegyeztünk abban, hogy soha többé nem "kísérletezünk" mert a tűzzel játszunk,és ha közben egy fokkal talán jobb érzés volt, abszolút nem éri meg az utána következő hetek idegét.
Tehát ciklus.hu,és onnantól kezdve ti tudjátok...Én nagyon lelkis vagyok, tudom magamról,hogy ha még egyszer belemennék,nagyon-nagyon megbánnám. Szerencsére ez a veszély nem fenyeget, mert hálistennek egy imádnivaló barátom van, aki soha egy szóval nem próbált meg rávenni erre. Tehát ha én a barátnőd helyében lennék, egy olyan fiúval, mint Te, aki láthatólag felelősségteljesen gondolkozik, biztos nem erőltetném a témát,hanem örülnék,hogy egy ilyen fiú van mellettem.
Hát minden jót:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!