Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe eshet a bnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe eshet a bnőm?

Figyelt kérdés
Tudom hogy már kérdezték egy páran a bnőmmel gumi nélkül csináltuk de nem élveztem bele lehet attól terhes? az a gáz hogy előtte kiverte csináljunk tesztet amúgy védekezünk és csak kiakartuk próbálni anélkül is remélem nem lesz áldás
2009. szept. 29. 09:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Lehetséges. Ha kiverte neked és utána raktad be neki akkro lehetséges. Még ott lehetnek élő spermiumok. Az a biztos ha csináltok tesztet. Vagy ha még nem késő inkább irány a 72 órás tabiért.
2009. szept. 29. 09:43
 2/23 anonim ***** válasza:
94%

hát bizony ám h lehet terhes!

Főleg félidőben van rá sok esély,de ettől függetlenül akármikor előfordulhat, ha védekezés nélkül vagytok együtt.

2009. szept. 29. 09:43
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
ha ki akartátok próbálni óvszer nélkül, akkor miert nem iratott a baratnod tablettat? jaaaa, persze, mert ahhoz orvoshoz is el kell mennie, de azt nem meri, mi? de gumi nélküli szex az mehet.. :S persze h lehet terhes.
2009. szept. 29. 09:51
 4/23 A kérdező kommentje:
a napokban kell neki meg jönni ha jól tudom
2009. szept. 29. 09:52
 5/23 anonim ***** válasza:
93%
számolja ki h termékeny napjaiban volt-e. amugy nyugodj meg, nem sokat jelent ha megjön. van olyan eset is h terhesség esetén, még hónapokig megjön. az a legbiztosabb ha elmegy dokihoz.
2009. szept. 29. 09:56
 6/23 A kérdező kommentje:
ő nem akar szedni tabletát mert álítólag vannak mellékhatások meg nem arról van szó hogy nem védekezünk ez csak egy próba volt és most egy kicsit para van de nem az én részemről
2009. szept. 29. 09:56
 7/23 anonim ***** válasza:
94%
hát pedig a te részedről is lehetne para. ha nem akar gyogyszert szedni, akkor ne legyenek ilyen próbálgatások. amugy meg nem olyan vészes a tabi, mint ahogy sokan leirják. nekem eddig semmi bajom nem lett tőle, pedig 1,5 éve szedem.
2009. szept. 29. 09:59
 8/23 anonim ***** válasza:
93%
ez mikor történt? vegyen be 72 oras tabit.
 9/23 A kérdező kommentje:
én nem értek ehhez a termékeny napokhoz de azt tudom hogy 12-én volt ez de még nem jöttek a terheség jelei úgy értem hogy szédülés vagy hasonló
 10/23 anonim ***** válasza:
93%
hát naná h még nem jönnek.. de az h még nem jöttek, nem azt jelenti h nem jött létre. nagyon sürgősen irány az orvos.
2009. szept. 29. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!