Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyon félek, lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek, lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Tegnap barátommal pettingeltünk és már nagyon benne voltunk a dologban és gumi nélkül kicsit betette...úgy 2-3 cm-re maximum (legalábbis szerinte). Gondoltam nem lehet baj mivel előváladék nem veszélyes (?).(Csakhogy olvastam, hogy csak úgy nem veszélyes ha előtte nem pisilt vagy nem verte ki magának, na most ő volt pisilni....:S) Csakhogy azután meg is ujjazott..Szóval lehetséges h a hüvelyemen maradt előváladékot feltolta az ujjával mélyre és megtermékenyültem vagy ilyesmi?? Igaz. h mielőtt betette volna nekem a farkát azelőtt letörölte h előváladék ne maradjon rajta dehát a letörölgetés nem 100% holtbiztos módszer ugye mert az folyamatosan termelődik meg amikor betette akkor a makk alól kibújt a fityma valamennyire..ő érezte.Jah még annyit h ez a menszeszem után 2-3, maximum 4 nappal történt. Olvastam h ez nem termékeny időszak. Ez is igaz?

Terhességi tesztet akarok venni de mivan ha elkéstem vele és ha kimutatja h pozitív akkor már késő-e elkezdenem szedni a fogamzásgátlót? Jaj nagyon félek kérlek segítsetek:S :\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'( Nem akarok terhes lenni! A szüleim kinyírnának:S

2009. szept. 28. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hát te tényleg nem sokat tudsz, minek szexelsz? hogy késtél volna el, ha tegnap történt? 2 hét után mutat a teszt eredményt, és 12 hetes korig lehet abortusz. de nem hiszem hogy terhes vagy. amit leírtál semmi sem igaz, mindig teherbe lehet esni, és az előváladéktól is...
2009. szept. 28. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
hát nemkizárt.rem fiú lesz:D
2009. szept. 28. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:
az esély, hogy terhes vagy, szinte 0...de semmi sem lehetetlen.én a helyedben nem aggódnék:)
2009. szept. 28. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek, legközelebb előbb gondolkozz, és utána cselekedjetek!

Az előváladéktól is lehetsz terhes, csak kicsi az esélye. Fogamzásgátlót meg azután szedni, hogy már terhes vagy, nem épp bölcs döntés. Az is igaz, hogy vannak nem túl termékeny időszakok a cikluson belül, de az nem jelenti azt, hogy 0 lenne az esélye hogy teherbe ess.

Szóval a legbölcsebb lenne ha felkeresnél holnap rögtön egy nőgyógyászt, és érdeklődsz az esemény utáni tablettáról! Na és a jövőben ne legyetek ennyire meggondolatlanok! Pasid meg húzza csak fel a jól bevált munkaruhát, mielőtt feltolja a hancúrlécét!

2009. szept. 28. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:

nos először is: a pettingelés során nem sok az esélye a teherbeesésnek. az előváladék lehet veszélyes, de leginkább akkor lesz szerencséje a kis spermiumnak, ha közvetlenül a hüvely végéig "szállították". mivel a hüvely elég savas, a hímivarsejtek pedig lúgosak, ezért menet közben rengeteg kis sejt meghal abban a közegben. akkor van megtermékenyülés, ha legalább egy darab épségben feljut odáig.

ez a pisilős dolog egy oltári nagy marhaság, felejtsd el.

azzal h megujjaz, semmit nem ront v. javít a helyzeten, hisz a spermium nem egy labda v vmi, hogy feljebb lehessen tolni. olyan, mintha azt feltételeznéd h pl. a vizet fel tudod tolni a puncidba.

ez az időszak tényleg nem termékeny, de sosem lehet tudni, mert egy fiatal teste folyton változik, így nem lehetsz benne biztos, mikor van peteérésed.

na most mindezek után csak annyit tudok mondani, hogy neked aztán tényleg nem való a szex, és a másik, h itt egy link, olvasd el, ha már biológia órán a füleden ültél, mikor felvilágosítás volt...

[link]

2009. szept. 28. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!