Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az antibiotikum mennyire és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az antibiotikum mennyire és mennyi ideig csökkentheti a fogamzásgátló hatását?

Figyelt kérdés
Egy éve szedek Mercilon fogamzásgátlót. Most e6 napig kell szednem antibiotikumot(már csak két napi adag van hátra) és az csökkentheti a fogamzásgátló hatását. De mikor fog újra biztosan hatni a foggátló?
2009. szept. 28. 07:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen csökkentheti, várd meg míg megjön a következő mensid.

Aki pedig nem szed gyógyszert, ott a peteérésnél is bezavarhat.

2009. szept. 28. 08:48
 2/4 anonim ***** válasza:
a levél hanyadik szeménél vagy? sztem várd meg a következő levelet, addig ovszer.
2009. szept. 28. 09:29
 3/4 anonim ***** válasza:
nem csak csökkentheti hanem minden esetben csökkenti is, ezért az antibiotikumos kúra ideje alatt végig és még utána 7 napig óvszerrel is védekezni kell.
2009. szept. 28. 12:34
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Az a helyzet h szedtem már az antibiotikumot és a foggátlónál a szünet utolsó előtti napján tartottam, amikor együtt voltunk a barátommal.És most eléggé félek, mert elfelejtettem h az antibiotikum csökkenti a tabletta hatását:(.
2009. szept. 28. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!