Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe eshetek ha a pasimmal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe eshetek ha a pasimmal kipróbáltuk milyen gumi nélkül szeretkezni és nem védekeztünk? Az egész kb 10 percig tartott. Nemtudom hogy bevegyem e a 72 órásat. :/

Figyelt kérdés
Tegnap lefeküdtem a pasimmal, és kipróbáltuk milyen gumi nélkül szeretkezni, nem élvezett belém, sőt ő azt mondta hogy előváladék sem volt ( állítólag ő azt érzi mikor jön). Csak kipróbáltuk, de mégis egy kicsit félek. Még nem telt el a 24 óra, mivel tegnap este 8 körül lehetett, ezért gondolkozom a 72 órás tabin. :S:S légyszi mihamarabb ha tudtok válaszoljatok. köszönöm szépen!!! L/18

2013. máj. 1. 12:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem merem megkockáztatni az esetleges babát. Lehet hogy kicsi a százalék és hogy csak parázok a hülységen (most így érzem), de mi van ha nem ? :S Egyre jó volt ez, az biztos: mégegyszer így soha többé :)

És amúgy esetleg nemtudjátok hogy a teszt mikor mutatja ki hogy mi a helyzet? Mikortól ajánlatos azt kipróbálni?

2013. máj. 1. 13:35
 12/20 anonim ***** válasza:
Vedd be
2013. máj. 1. 14:46
 13/20 anonim ***** válasza:

Teszthez MINIMUM 2 hétnek kell eltelnie az aktustól számítva!

Ehhez pedig: "állítólag ő azt érzi mikor jön". Kac-kac. Maximum az előspriccet érzi, ami már tömény sperma.

Mondjuk ez is valami, a legtöbb férfi azt sem érzi (ezért is extrán veszélyes a megszakítás. A legtöbben olyankor is azt hiszik, hogy sikerült időben kivenni, amikor valójában nem.).

Az előváladékot viszont LEHETETLEN éreznie.

És az előnedv nem csak közvetlenül elélvezés előtt jelenik meg, ugyanis részben az ő részéről történő síkosítás is a feladata (a másik pedig hogy előkészíti az utat a spermiumoknak). Ha élvezte a dolgot, akkor több, mint valószínű, hogy volt előváladék.

2013. máj. 1. 16:34
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát ami aztilleti eléggé élvezte... szerintem az a biztos ha beveszem az esemény utánit, igaz nem szívesen. :S
2013. máj. 1. 16:40
 15/20 anonim ***** válasza:
sztem irány a nőgyógyász 72 órásért, de h lehetsz ennyire buta??? mást se látni, neten, újségokban, mindenhol, h elélvezés nélkül is teherbe lehet esni, és az egy dolog, ha vkinek elszakad a gumi, de ha vki hülye....annak ne is legyen gyereke, úgyhogy remélem nem v terhes
2013. máj. 2. 21:21
 16/20 A kérdező kommentje:
Szóval végezetül nincs baj. Úgy voltam vele hogy ha péntekig nem jön meg (csüt kellett volna) akkor beveszem a 72orasat, mivel az péntek este8 korul telt volna le. :-) de szerencsére nem kellett.
2013. máj. 3. 23:08
 17/20 anonim ***** válasza:

Merész vagy, nagyon merész...

Tudod (pontosabban fogalmad sincs), a sürgősségi tabletta csak az első 24 órában bevéve 95 %-os hatékonyságú. Ez a hatékonyság óráról órára csökken. A harmadik napon már csak 58 %-os sikerrátával működik.

2013. máj. 3. 23:13
 18/20 A kérdező kommentje:

A lényeg hogy nem lett semmi gond:)

Köszönöm az információt, valóban nemtudtam hogy csak az első 24 órában hatékony igazából.

2013. máj. 4. 20:10
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

"Igen teherbe eshetsz hülye kis rib@nc!"

Szeretem az ilyen, nevüket nem vállaló sz@rjankókat, akik puszta irigységből beszólogatnak.

2013. máj. 8. 11:41
 20/20 A kérdező kommentje:
énis :DD de nem kell ilyenekkel törődni :)
2013. máj. 12. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!