Mi történik ha csak téligumit használok egész évben?
Nyáron hangosabb, 10%-al dobja a fogyasztást, és három szezon alatt elkopik. De én azt mondom inkább járj a télivel nyáron mint hogy 4évszakosat vegyél, azok se télen, se nyáron nem az igaziak.
Vagy ha van lehetőséged vegyél 4db lemezfelnit és legyen két külön garnitúrád, itthon olyan 5E-10E között mozog darabja, és megtérül mert nem hagyod ott a gumisnál a csere árát ősszel meg tavasszal.
Pont ezt nem tudom most megoldani, hogy felnizgessek meg tárolgassam itt kint Angliában a gumikat. Most nyári gumi van rajta de ezt is miután most lecseréltem viszem magammal haza. Ezzel most itt kint nem tudok bajlódni. A fogyasztás az itt kint nem érint érzékenyen a fizetéshez képet itt az üzemanyag bagó.
Most olvastam egy Kléber Quadraxer 4 évszakosról és eléggé meggyőzőket írnak felhasználók. Kifejezetten jókat írnak róla havas jeges úton. Szerintem bevállalok egy ilyet.
De ha valaki tud még ajánlani 4 évszakosat ne tartsa vissza! Köszi!
Én meg a télit merem ajánlani egész évre.Hogy ki mit olvasott róla meg milyen agymosáson meg reklámokon nevelkedett az az ő dolga,nekem személyes tapasztalataim a következők:
Alig zajosabb,semmivel nem fogyaszt többet,semmivel nem kopik jobban.Nekem három éve vannak fent,ráadásul a legolcsóbb fajta(Debica),20ezer km-t mentem és több mint fele profilmélység megvan.Az egésznek a hátránya hogy körforgalomban,nagy sebességnél van egy kis csikorgás,főleg ha az aszfalt is olyan,de inkább ez mint állandóan cserélgetni a gumit nem kis pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!