Mozilla firefox böngészőt használok rég ota. Mindig az ujat a 10. 0-ás után valamiért mindig lefagy az egész oldal, a 3.6.18-as az jo csak az meg lassu miért? A kettö közöttiek is lefagynak.
@ Cyto Genezis
Muszáj mindegyik topikba beleírni a marhaságaidat?
Kérdezőnek:
Sok minden okozhatja. Először próbáld meg letiltott kiegészítőkkel indítani, hogy akkor jelentkezik-e a probléma.
"Nem marhaság a Chrome-ra váltás"
Egy szóval sem mondtam, hogy marhaság lenne a Chrome-ra váltás!
Azonban ide beírni, hogy válts Chrome-ra, marhaság, mivel semmi köze sincs a kérdező problémájához.
"én is a hasonló FF-s hülyeségek miatt váltottam böngészőt"
Ez nem a böngészőt minősíti. Az, hogy váltasz böngészőt, nem a probléma megoldása, hanem a probléma szőnyeg alá söprése.
> Az, hogy váltasz böngészőt, nem a probléma megoldása, hanem a probléma szőnyeg alá söprése.
Úgy mondod, mintha kötelező lenne a problémával küzdeni :) Nálam a csere volt a megoldás, minek szerencsétlenkedjek vele, ha nem muszáj?
"Nálam a csere volt a megoldás"
Ismételten mondom, hogy a csere nem megoldás.
Épp ez miatt nem értem, minek kell beírni a Firefox-os kérdéshez, hogy válts Chrome-ra. Ha nem tud valaki segíteni, akkor teljesen felesleges, hogy gyarapítsa a hozzászólásainak számát.
Én sem írok pl. ide: [link] semmit, mivel fogalmam sincs a témával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!