Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma? Miért nem tudunk óvszert használni?
Sziasztok!
A barátom már tapasztalt ebben a témában ám én még szűznek tekintem magam (párszor már próbálkoztunk, de sosem sikerült igazán)
A probléma ott kezdődik, hogy amikor a barátom felrakja mindig elcsúszik az óvszer illetve elmúlik az erekciója (bár szerintem ez a két dolog ok-okozati kapcsolatban áll)
Utána olvastam és talán az lehet a probléma, hogy nem az aktus legelején rakja fel, hanem pár próbálkozás után, ez lehetséges?
További ötleteket is várok a probléma megoldására!
Előre is köszönöm a válaszokat!
17/L
Hogyhogy csak "pár próbálkozás után" kerül fel az óvszer???
Nem félsz, hogy terhes leszel?
Tudod, ha nem tartozol a szerencsések közé, akkor már az előváladékban lévő spermiumok elegendőnek bizonyulhatnak hozzá.
Egyébként is óvszerrel könnyebb átszakítani a szűzhártyát, már csak az extra síkosítás miatt is.
A barátod tapasztalt, de vajon az óvszerhasználatban is?
Kétlem.
Ha az lenne, nem lenne problémája azzal, hogy megtartsa az erekcióját.
Megoldás: gyakoroljon! De ne (csak) rajtad, hanem magában (is)!
Gondolom csak kamuzta, hogy tapasztalt. Különben nem dugdosná beléd a farkát először óvszer nélkül. Meg talán nem is csúszna le, mert nem lenne tiszta nedv a gumi alatt.
De az sem kizárt, hogy egyszerűen túl nagy rá. A felhúzás körüli bénázás meg zavarba hozza ezért lankad le.
Ez van amikor egy béna s*ggfej és egy naiv kis... egymásra talál XD
Lehet fordítva próbálja az óvszert.
Vegyetek egy 12-es csomagot , és gyakoroljatok.
Én is ezt csináltam anno. Gyakorlatnak megteszi a legolcsóbb óbszer is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!